V.F. u Karijera

Ovotjedna ponuda studentskih poslova: Traže se studenti za iseljenje kokoši i identični blizanci za promociju

Zanimljiva ponuda i odlične satnice.

27. ožujka 2023 11:41
Donosimo ovotjedni pregled studentskih poslova.

Donosimo ovotjedni pregled studentskih poslova. Foto: Sterna_is via Pixabay

I ovoga tjedna donosimo ponudu zanimljivih studentskih poslova s odličnim satnicama. Može se pronaći za svakoga ponešto, a evo kakvi se poslovi nude u pet hrvatskih gradova. Usput napominjemo i kako su se počeli nuditi i sezonski poslovi za ljeto pa, ako planiraš ovoga ljeta raditi na moru, sad je pravo vrijeme da počneš istraživati ponude.

Zagreb

Igraonica Zemlja čuda na adresi Murati 14, Zagreb traži veselu, strpljivu, odgovornu, maštovitu, komunikativnu i kreativnu osobu koja će raditi kao animator/ica na dječjim rođendanima. Prednost imaju studenti Učiteljskog fakulteta te oni koji imaju iskustva u radu s djecom i face paintingom, ali navode kako to nije uvjet. Radno vrijeme je po dogovoru, od ponedjeljka do petka od 18 do 20 sati te subotom i nedjeljom od 11 do 20 sati. Satnica iznosi 5 do 5,50 eura. Zainteresirani se mogu javiti na mail igraonica.zemljacuda@gmail.com ili na broj 098/ 787-678.

Raftrek Travel traži studente/ice za poslove vodiča na Zrmanji i Mrežnici. Adresa obavljanja posla je Kaštel Žegarski, Zelići bb ili Gornje Primišlje, Primišlje. Posao se obavlja od 15. lipnja do 15. rujna. Radno vrijeme je od 8 do 16 sati, a satnica 5 eura. Ističu kako je posao vodiča stil života, te nudi puno više od samog posla. Posao uključuje rad na off the beaten path destinacijama, rad na rijekama (Mrežnica, Zrmanja), planinama, kanjonima, moru, otocima. Primarni posao je sigurno vođenje grupe na aktivnostima, a sastavni dio posla je i animacija i druženje s gostima tijekom izvođenja iste.

Putni troškovi, hrana (doručak i večera) i smještaj su osigurani. Uvjeti su: vozačka dozvola B kategorije, usmjerenost prema aktivnom stilu života, dobra fizička kondicija i poznavanje engleskog jezika. Prijaviti se može na mail adresu natjecaj@raftrek.com ili na broj 099/6505-331.

Split

SIXT rent a car traži studente za rad na parkingu, a lokacija posla je Split, Kaštela. Uvjeti za posao su odlično poznavanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Pod opis posla se navodi kontrola vozila prilikom izdavanja te povrata na parkingu, tankiranje vozila, transferi vozila između poslovnice grad i aerodrom, povremeno brzo pranje vozila u samoposlužnoj autopraonici. Satnica iznosi 4,50 eura, a početak obavljanja posla je 1. travnja. Studenti se mogu prijaviti na mail tonci.biliskov@sixt.hr.

Mesna industrija Braća Pivac traži promotora koji bi se obukao u maskotu jednog od likova Životinjskog carstva, povodom otvorenja Pivac market - mesnice u Kaštel Gomilici 31. ožujka u periodu od 9 do 12 sati. Posao uključuje fotografiranje s djecom i odraslima te animaciju kupaca. Satnica iznosi 6,62 eura. Zainteresirani se mogu javiti na broj 091/267-4019.

Rijeka

Stillmark Zagreb traži dva studenta/ice za rad u trgovinama vrhunske francuske kozmetike L`Occitane. Posao uključuje savjetovanje, promociju i prodaju kozmetičkih proizvoda. Također i pomoć u svakodnevnom održavanju čistoće trgovine te sve druge poslove potrebne za funkcioniranje trgovine kao takve (naplata na blagajni, priprema poklona, deklariranje proizvoda itd.). Mjesto rada su trgovine Tower i Korzo u Rijeci, a očekuje se da će studenti raditi najmanje jednu godinu.

Radi se u smjenama po 6 sati prema unaprijed dogovorenom rasporedu. Obavezan je rad vikendom i 2 do 3 dana u tjednu prema potrebi trgovine. Satnica iznosi 4,38 eura, a početak rada je u mjesecu travnju. Studenti će morati proći i edukaciju u trajanju od sedam dana. Svoj životopis uz zamolbu poslati na e-mail: posao@loccitane.hr (u naslov/subject obavezno staviti: PRIJAVA STUDENT RIJEKA).

Iron Gym traži dva studenta/ice za rad na recepciji, upisivanje članova, naplaćivanje članarina, inventura proizvoda. Radno mjesto je Rijeka, Pećine, a početak rada od 3. travnja. Radi se u smjenama od 8 do 12, od 12 do 17 te od 17 do 22 sata. Cijena satnice je 4,38 eura. Zainteresirani se mogu javiti na mail info@irongym.hr.

Bjelovar

Gala d.o.o. traži 15 studenata za rad na farmi, točnije za iseljenje kokoši. Cijena sata je 5,30 eura. Početak rada je 30. ožujka od 17 do 22 sata na adresi Marka Marulića 14 u Bjelovaru. Studenti se mogu javiti Ivanu Markešiću na mail ivan@galabjelovar.hr ili na broj 095/196-5275.

Titra Grupa traži studenta za rad u caffe baru „Lokal“ u Bjelovaru. Satnica je 4,38 eura. Početak rada prema dogovoru i što prije moguće. Radi se dva puta tjedno od ponedjeljka do petka u smjenama po osam sati. Studenti se mogu prijaviti Ivani Čekadi na broj 099/583-8400.

Osijek

Udruga Lice sreće traži studente/ice za fotografiranje polaroid aparatom po kafićima i eventima. Satnica je 5,31 eura. Početak rada je odmah po dogovoru i na duže vremensko razdoblje. Radno vrijeme je po dogovoru i u večernjim satima. Zainteresirani se mogu prijaviti na mail info@licesrece.com.

Organizacija d.o.o. traži identične blizance za promociju, odnosno podjelu letaka i promoviranje proizvoda i usluga u centru grada Osijeka. Satnica je 7,5 eura, a uvjet je da studenti budu identični blizanci zbog koncepta promocije. Zadatak im je da budu zabavni, komunikativni i simpatični. Datum i vrijeme promocije je po dogovoru. Predviđeno trajanje posla je od 6. travnja do 8. travnja, a radno vrijeme od 9 do 15 sati. Studenti se mogu prijaviti na broj 091 323 6263 ili preko linka.

vezano Sezonski posao Karijera Za sve koji planiraju što raditi tijekom ljeta: Evo gdje se isplati provesti sezonu

vezano Posao pilota. Karijera Najpoželjniji poslovi iz snova na svijetu: Ovih 20 su ljudi najčešće pretraživali na Googleu

Još vijesti