V.K. u Karijera

Posao tjedna! Radite u baranjskoj vinariji: Uz 35 kuna po satu još dobijete i ručak

Vrijeme je za traženje studentskog posla koji je zanimljiv, a i napuni nam novčanik!

18. svibnja 2022 11:13
Vinarija traži studentsko pojačanje!

Vinarija traži studentsko pojačanje! Foto: shutterstock by Valentyn Volkov

Studenti pomoću student-servisa mogu raditi raznovrsne poslove, bili oni vezani uz struku za koju se obrazuju ili ne. Ukoliko ne biraju one u struci, studenti rado odlaze poslodavcima koji nude najbolje uvjete ili koji su im barem dovoljno atraktivni. 

Ako stanujete na području Osječko-baranjske županije, posebice baranjskog dijela, i zanima vas vino, pronašli smo vrlo zanimljiv posao za vas. Iako u oglasu za posao ne piše smijete li degustirati vino ili ne, barem obevćavaju vrlo dobre uvjeti rada.

vezano Slika nije pronađena Akademska četvrt Nevjerojatan novi studij: Francusko sveučilište nudi diplomu iz 'pića, jela i življenja'

Kako piše Studentski servis Osijek, obiteljski podrum "Josić" traži tri studenta koja bi s radom mogla početi odmah.

Traže se studenti koji bi za 35 kuna na sat radili na pakiranju vina.

Adresa podruma je Zmajevac, Planina 194, a planirani početak rada je odmah i po dogovoru, pa naredna dva mjeseca. Kako napominju, ne radi se svaki dan već samo dva ili tri puta tjedno, u poslijepodnevnim satima od 15 sati do 20 sati ili do 22 sata.

vezano Slika nije pronađena Laganini 23-godišnjak srušio internet videom kako pije vino: 'Ovo je duda za odrasle'

Poslodavac svojim studentima osigurava i besplatnu prehranu na mjestu rada, a prijave zaprimaju na e-mail adresu: vinarija_josic@net.hr ili na broj mobitela 098252657.

Još vijesti