V.K. u Karijera

Čistoća zapošljava više studenata: Dvoje sretnika zadržat će i nakon sezone

Ako se želite zaposliti u gradskom poduzeću odmah nakon diplome, evo prilike.

15. travnja 2022 10:02
Dvoje može ostati i nakon sezone!

Dvoje može ostati i nakon sezone! Foto: screenshot via Facebook@Čistoća Split

Potraga za sezonacima, ali i studenatima za obavljanje sezonskih poslova u punom je jeku. Hrvatska očekuje velike pluseve u državnom proračunu na temelju turizma, a kako bi do toga zapravo i došlo, bitno je da sve ide kao "po špagi".

Splitska "Čistoća" otvorila je priliku za studente koji su u potrazi za ljetnim poslom, uz mogućnost i dužeg angažmana.

vezano Od gusara i konobara, pa do MAC kozmetike Karijera Najbolji studentski poslovi: Radite za MAC, kao gusar, na INmusic festivalu...

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, ovo gradsko komunalno poduzeće u potrazi je za šest do osam studenata koji bi uz satnicu od 30 kuna obavljali razne poslove.

"Poslovi na koje će studenti biti raspoređeni uključuju administrativne, uredske zadatke poput skeniranja dokumenata, unos podataka u baze i slično, te terenski rad kao pomoć našim djelatnicima kod podjele i zamjene manjih spremnika, zatim kontrole usklađenosti stanja na terenu s postojećim podacima i drugo, a ovisno o afinitetima", navode u "Čistoći".

Dvoje bi zadržali i nakon sezone

Kako pišu dalje, studenti su potrebni za obavljanje široke lepeze poslova, a dvoje strenika može dobiti i mogućnost duljeg angažmana od samo turističke sezone.

vezano Slika nije pronađena Karijera Sezonski posao vozača u podzemnoj željeznici hit među studentima: Nije bitno s kojeg ste faksa

"Zainteresirani se za posao mogu prijaviti na e-mail adresu cistoca@st.t-com.hr, gdje su pozvani navesti ime i prezime, zatim adresu i, godina rođenja, naziv fakulteta koji pohađaju i kontakt mobitel. Detaljnije informacije o svemu što ih zanima kandidati će dobiti nakon prijave", prenose. 

izvor: slobodnadalmacija.hr

Još vijesti