P.S. u Karijera

Što se nudi za satnicu od 100 kuna? Donosimo pregled novih poslova – neki poslodavci su se baš iskazali

Ovaj tjedan nije razočarao po pitanju ponude poslova.

7. studenog 2022 11:02
Pisanje bilješki

Pisanje bilješki Foto: Green Chameleon via Unsplash

I ovaj tjedan, za sve radišne studente, donosimo aktualnu ponudu poslova. Ovog puta poslodavci su se iskazali jer neki nude satnice do 100 kuna!

Ne samo to, nego su se i pojedini gradovi istaknuli više no inače zbog svoje ponude, a jedan od njih je Čakovec.

Zato smo sigurni da ćeš pronaći posao za sebe, pa makar to bilo jednokratno i svega na nekoliko dana! Provjeri što se od poslova nudi u čak šest hrvatskih gradova.

Zagreb

Svi znamo da je ponuda poslova u Zagrebu najbolja. Tako se sada tamo pronašao odličan oglas za studente ekonomije! Tvrtka DATALAB traži studente koji će prevoditi uputstva za korištenje programa „Pantheon“ za satnicu od 45 kuna. Potreban im je stariji student ekonomije, po mogućnosti apsolvent ili završna godina fakulteta. Prijava za ovaj posao vrši se preko e-maila zaposljavanjeHR@datalab.hr.

Sve smo bliže Božiću, a samim time se pojavljuju i neki studentski poslovi koji su usko vezani upravo uz njega. Jedan od njih je i ovaj jer TIM 360 traži studenta za slaganje poklon paketa i poklon kartica. U pitanju je satnica od 32 kune na području Zagreba, a daje se i bonus za putne troškove, hranu te smještaj. Prijaviti se možeš na pomoc@tim360.hr.

Ako voliš čišćenje, a ujedno želiš i nešto zaraditi, onda se možeš javiti na ovaj oglas u kojem se traži student za poslove čišćenja i dezinfekcije. Potreban im je student na duže vrijeme, a u pitanju je satnica od 45 kuna, iako je uvjet da prvo položiš Clean2GO edukaciju. Prijava se vrši preko e-maila info@clean2go.pro ili telefonski na broj 097 735 6880.

Još jedan posao idealan za studente ekonomije. Ovaj je baš odličan jer mu satnica iznosi čak 100 kuna! Tko to ne bi želio?! Radi se o tvrtki PASCAL koja traži studenta predavača iz predmeta „Osnove ekonomije“ i „Makroekonomija“. Student naravno treba imati znanja iz navedenih predmeta, a prijaviti se možeš na telefonski broj 092 1250 444.

Ako si upoznat s pojmovima poput ERP sustava, Hyper-V i Windows Server sustavima, onda se moraš prijaviti za ovaj posao. To su sve stvari s kojima će baratati studenti koji se prijave i to za satnicu od 35 kuna, a prijaviti se možeš na e-mail matej.benko@mobil-leasing.hr.

Za one koji žele raditi od kuće, a i struke su koja im to omogućava, javite se tvrtki ABBACRO u kojoj traže studenta za online posao web dizajnera. Satnica iznosi čak 50 kuna, samo je bitno da je u pitanju student viših godina ili čak apsolvent, a prijave se odvijaju putem maila ivana.aleric@abbacro.hr.

Zadar

U Zadru se traži student za administrativne poslove. Satnica iznosi 33 kune, a radi se za tvrtku LIBER MEDIA i to 8 sati dnevno. Prijaviti se možeš na navedeni mail, uz slanje životopisa i molbe: liber.media01@gmail.com.

Osijek

I u Osijeku se traži student više koji će podučavati i održavati tečajeve njemačkog jezika na razinama A1 do C1. Sve poduke se odražavaju online, a satnica, za jedan školski sat, iznosi 45 kuna. Potreban im je jedan student koji se prijavljuje na e-mail info@eryia.hr.

Čakovec

Ukoliko se nalaziš u Čakovcu i nemaš što za raditi, onda možeš dijeliti letke po gradu i to za 35 kuna po satu. Radi se 16. i 17. studenog, a prijavljuješ se na mail mate.bosnjak@nkd.eu.

Osim dijeljenja letaka, u Čakovcu se traži i student koji će raditi na projektima vezanim uz arhitektonske i interijerske poslove, 3D modeliranjem interijera i popunjavanjem te prijepisom troškovnika. Tvrtka EXES DESIGN nudi satnicu u iznosu od 35 kuna, a prijaviti se možeš telefonski na broj 091 520 1874.

Šibenik

Za poslodavca EKODREN možeš raditi kao suradnik na izložbenom prostoru. U pitanju je konferencija u Vodicama unutar hotela Olympia gdje možeš hostestirati unutar izložbenog prostora, ali je bitno da znaš talijanski jezik. Radi se o satnici od 45 kuna, a prijavljuješ se na mail ekodren@ekodren.hr.

Osim hostesa, u Šibeniku se traži dvoje studenata za slaganje stiropora i paleta. U pitanju je radno vrijeme od 8 do 16 za satnicu od 36 kuna, a prijave se vrše ili putem e-maila ivan.krstic@palir.hr, ili telefonski 091 600 9321.

Rijeka

U Rijeci tvrtka STRABAG traži studenta za radno mjesto komercijalnog pripravnika. Radi se za 45 kuna po satu, a bitno je da je student apsolvent ili na završnim godinama fakulteta. Prijave za ovaj posao se vrše na ovom linku.

vezano Studenti na ulasku u zagrebački SC Karijera Satnice do 50 kuna! Provjerite najnoviju ponudu poslova u čak 5 hrvatskih gradova

vezano Studentski posao Karijera Satnice do 80 kuna: Provjerite najbolje nove poslove na koje se možete javiti već danas

Još vijesti