P.S. u Karijera

Gdje raditi na W&T programu? Ova studentica ocijenila je radna mjesta iz vlastitog iskustva

Na Work&Travel programu svaki segment ima bitnu ulogu – od poslodavaca, smještaja, satnice i drugih.

10. Siječnja 2024 16:39
Iskustvo rada na Work&Travel programu u Americi

Iskustvo rada na Work&Travel programu u Americi Foto: zorica.barth/TikTok/Screenshot

„Work&Travel“ program trenutno je možda najpopularniji program među studentima, a koji, osim putovanja, nudi i studentske poslove i izvrsnu zaradu za jednu sezonu u Americi.

Sve je više zainteresiranih studenata za ovaj program, a samim time, sve više njih objavljuje svoje dojmove i iskustva na društvenoj mreži TikTok. Jedna od njih je i ova studentica koja je podijelila video unutar kojeg ocjenjuje sve poslove koje je radila na Work&Travel programu.

Skup smještaj i mali broj sati

Tako je na zadnje mjesto pozicionirala „Red Jacket Resort“. Naime, za njega spominje da je najgori prvenstveno zbog smještaja, s obzirom na to da je čak četvero njih boravilo u jednoj maloj sobi.

Osim toga, iz „Red Jacket Restorta“ su im davali minimalno sati za odraditi, a to za Work&Travel program nije pogodno, s obzirom na to da je studentima u interesu raditi čim više.

Iduće mjesto, prema njezinom mišljenju, zauzela je „3 Fools Pizzeria“ kojoj je dodijelila ocjenu sedam od deset. Kako govori, bila je zadovoljna radom u ovoj pizzeriji, poslodavac im je bio dobar, imali su besplatne obroke, a i dobili su za odraditi sve sate koje su željeli.

@zorica.barth Pisite mi pitanja u komentare! Ovo je neko moje iskustvo, menadzeri se cesto mijenjaju i svaka sezona bude na neku ruku drugacija. #fyp #foryou #amerika #workandtravel #usa #balkan #hrvatska #sezona #zoka ♬ original sound - Zorica Barth

Idući je „Stop&Shop“ kojem je ova studentica dala ocjenu osam. U svojem TikTok videu govori kako joj je tamo bilo super raditi, prvenstveno zbog toga što su im na tjednoj razini davali čak 45 sati rada. Nadalje, spominje kako su tamo smještaj plaćali samo 20 dolara što nije bio slučaj kod „Red Jacket Resorta“ kojima su jednu običnu sobu mjesečno plaćali čak 140 dolara.

Cijela kućica potpuno besplatna

Prvo mjesto, prema njezinom mišljenju, zauzeo je „Hyannissport Club“ kojem je dala ocjenu 10 od 10! Kako govori, to joj je bilo najbolje radno mjesto na Work&Travel programu, pohvaljuje cijelo radno okruženje, kao i činjenicu da od hrane možete jesti što god poželite, a smjeli su je i ponijeti doma.

Osim toga, tamo su studenti imali i besplatni smještaj, a kako govori ova studentica, imali su cijelu kućicu samo za sebe. Tako da ne čudi što je upravo „Hyannissport Club“ zasjeo na prvo mjesto!

Još vijesti