V.K. u Karijera

Satnice iznad minimalca: Zapošljavaju Porezna uprava, Ledo, EVENTIM… Evo detalja!

Treba napuniti studentski novčanik.

3. svibnja 2022 12:38
Tražiš posao? Ovi poslodavci nude iznad minimalne satnice!

Tražiš posao? Ovi poslodavci nude iznad minimalne satnice! Foto: Pexels by fauxels

Traženje radnika za ovogodišnju turističku sezonu u punom je jeku. No, ima i posla „na kopnu“ za one kojima sezona nije privlačna za način zarade.

Ovaj smo tjedan izdvojili mahom sve poslove koji plaćaju iznad studentske minimalne satnice od 29,30 kuna, a jedni nude i mogućnost zapošljavanja na neodređeno!

vezano Top poslovi na koje se možete javiti odmah! Karijera Top studentski poslovi ovaj tjedan: Radite na plaži za pse, u Konzumu, na sudu...

OTOK RAB

Student servis Varaždin nedavno je objavio oglas za studentski posao koji bi se obavljao na otoku Rabu. Traži se student ili studentica koji bi radili na prijavama i odjavama gostiju, čišćenju i pospremanju objekta. Početak rada je od 1. lipnja i radi se šest dana u tjednu, a satnica koju nude je 35 kuna po satu. Više detalja na ovom linku.

Posao na Rabu Posao na Rabu Foto: screenshot via Facebook@Studentservis Varaždin

SELCE

ŠPAR Hrvatska traži čak 10 studentata za rad na blagajni u Selcu. Kako navode u oglasu, potrebno je 10 studenata za rad s početkom rada od 1. lipnja, pa do 1. rujna, a satnica koji nude je 35 kuna. Osim spomenutog, ŠPAR nudi i opciju smještaja za one studente koji ga nemaju te plaćen putni trošak na sezoni i povratak.

Iako je radno iskustvo poželjno, nije uvjet, a sve ostale detalje za prijavu možete vidjeti na ovom linku.

PLAŽA IČIĆI

MAREA D.O.O. traži četiri studenta za rad na plaži Ičići koji bi radili na iznajmljivanju plažnih rekvizita kao što su ležaljke, suncobrani i pedaline. Početak rada je već od 15. svibnja, a radilo bi se do 30. rujna. Radno vrijeme je 6 sati dnevno u dvije smjene, a satnica koju nude je 32 kune. Rad nedjeljom plaća je za 50 posto više, dok se za rad blagdanom satnica povećava za 100 posto! Jedini uvjet koji traže je znanje stranog jezika, engleskog. Sve dalje provjerite na ovom linku.

Traže se studenti za rad na plaži Traže se studenti za rad na plaži Foto: screenshot via Facebook@Student servis - Studentski centar Rijeka

RAŽINE

Studentski centar Šibenik nedavno je objavio oglas u kojem firma MASTERPLAN traži dva studenta ili studentice na poslu hostese na promociji. Mjesto rada su Plodine u Ražinama, a zaposleni studenti će dijeliti gratis pivo kupcima u trgovini. Radi se samo 14 svibnja, na dva sata. Satnica je 50 kuna, a od uvjeta jedino traže posjedovanje automobila zbog materijala. Detalji prijave su na linku.

OSIJEK

Ministarstvo financija, Porezna uprava, Područni ured Osijek traži studente za obavljanje fizičkog posla spremanja arhive. Od uvjeta traže da su studenti koji se prijavljuju u dobroj fizičkoj kondiciji. Traže sveukupno četiri studenta, a početak rada je 06. svibnja.

Zarada je fiksna: 200 kuna. Više detalja kako se prijaviti možete pronaći na ovom linku.

Porezna traži studente za fizičke poslove Porezna traži studente za fizičke poslove Foto: screenshot via Facebook@studentski servis Osijek - Studentski centar Osijek

ZAGREB

U Zagrebu je nekoliko kompanija koje trenutno zapošljavaju studente, a jedna od njih nudi mogućnost i raposlenja na neodređeno!

Ledo plus traži studente na poziciji pomoćnog radnika u proizvodnji sladoleda. Početak rada je već za dva dana, 5. svibnja, a planirano trajanje rada je sve do 31. kolovoza u tri smjene.

Ledo studentima nudi satnicu od 33 kune, te radno iskustvo nije uvjet. Detalji na linku.

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu traži studente za poslove digitalizacije knjižnične građe.

Kako piše u oglasu, prednost imaju studenti završnih godina na studiju informacijskih znanosti, s naglaskom na knjižničarstvo. Osim toga, nužno je dobro poznavanje rada na računalo, a poželjno iskustvo koje traže je poznavanje programa za obradu slika i u organizaciji informacija. Početak rada je od svibnja, pa sve do studenog, a za obavljanje ovog posla nude satnicu od 50 kuna. Cijeli opis posla, kao i ostale uvjete možete provjeriti na ovom linku.

vezano Studiranje postaje preskupo... Karijera 15000 kuna mjesečno za par minuta posla dnevno, a ne treba vam diploma: Ovi se poslovi sve više traže, a nitko ih ne želi raditi

EVENTIM kao vodeća ticketing kompanija u Hrvatskoj traži studente na poslovima podrške kupcima ulaznica i na pripremi događaja za prodaju u njihovom sustavu. Satnica je 35 kuna, a od uvjeta traže poznavanje rada u MS Office, dobro poznavanje engleskog u govoru i pismu te mogućnost rada u njihovim uredima od 6 do 8 sati dnevno. Osim toga, nude mogućnost rada od kuće nakon obuke, edukaciju te mogućnost zaposlenja na neodređeno. Detalji se nalaze na linku.