V.K. u Karijera

Najbolji studentski poslovi: Radite za MAC, kao gusar, na INmusic festivalu...

Kako bi napunili svoj studentski budžet, evo nekoliko zanimljivih poslova ovaj tjedan.

12. travnja 2022 15:04
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Iako se svi veselimo toplijem vremenu, ukidanju epidemioloških mjera i druženju na suncu, ipak se treba pobrinuti i o vlastitim financijama.

OSIJEK

Studentski centar Osijek nedavno je objavio oglas za posao u kojem se traži dva studenta/ice za obavljanje posla konobara u Axmann pubu u Osijeku. Kako pišu, ugodno je radno okruženje, a od uvjeta traže odgovornost prema poslu, točnost, brzinu i urednost. Studenti koji imaju iskustva u konobarenju imat će prednost pri zapošljavanju, a planirani početak rada je odmah o dogovoru. Satnica je 30 kuna, a rok za prijavu je sve do 30. svibnja. Više na ovom linku.

ZAGREB

Za one koji su ipak spretniji s programskim jezicima i radom na računalu, Calzedonia digital traži više studenata za obavljanje programskih poslova. Traže jednog studenta, Front End developera po satnici od 40 kuna i po istoj satnici Junior/Mid Full-stack developera. Sve uvjete možete provjeriti na linku.

vezano Slika nije pronađena Karijera Studenti s Balkana omiljeni 'sezonci' u Njemačkoj: Kao čistači zarade i do 1800 eura mjesečno

Orbico d.o.o. traži dva studenta ili studentice na poslu savjetnika za ljepotu za MAC. Predviđen početak rada je 20. tavnja, a satnica je 30 kuna. Više detalja na ovom linku.

INmusic festival

Bliži nam se i najiščekivaniji festival u Zagrebu: INmusic. Kako bi sve prošlo u najboljem redu, VIBRO LIMES traži veći broj studenata za rad na festivalu, za blagajnom i kao pomoćno osoblje. Satnica je 30 kuna, a radno vrijeme počinje nakon 16 sati pa sve do 1 u noći, ovisno o tome za koji se posao prijavljujete. Rok za prijavu je do 1. svinja, a možete se prijaviti putem obrasca na ovom linku.

RIJEKA

Student servis Rijeka objavio je oglas za studentski posao u RAKHIA INTERNATIONAL u kojem traže veći broj studenata, ovisno o tome na koji se posao prijavljujete. RAKHIA traži šest studenata za rad na šanku, konobare. Mjesto rada je Rijeka, a obavlja se na food festivalu na području Rijeke, pa je početak rada od 22. travnja, a završetak rada 08. svibnja.

Satnica je 34 kune, a radi se u dvije smjene. Uz spomenuto, studenti imaju pravo i na obrok.

Osim konobara, RAKHIA traži četiri studenta za rad na roštilju. Za ovaj posao cijena sata je 40 kuna, također se radi u dvije smjene, a od uvjeta ističu poznavanje rada na računalu te pripremu i posluživanje hrane.

BJELOVAR

GLOBALNA HRANA, McDonald's u Bjelovaru traži čak 10 studenata za rad u svojim popularnim restoranima. Početak rada očekuje 1. svibnja, a može i ranije ako student ima važeću sanitarnu knjižicu. Detalji u linku.

vezano Slika nije pronađena Karijera Posao na svjetioniku: 15 dana kod kuće, 15 dana na radnom mjestu za 6-7 tisuća kuna

SPLIT

Studentski centar Split je u potrazi za većim brojem studenata koji bi tijekom sezone obavljali posao spremača/ice i sobara/ice. Kako navode, početak rada je prema dogovoru i mogućnostima studenata kroz ljetni period, a s radom bi se započelo 1. srpnja. Studentske centar Split studentima nudi satnicu od 32 kune, a rad blagdanom, nedjeljom i noću uvećava satnicu za 50 posto. Osim toga, SC piše kako je moguć i bonus za učinkovitost. Prijavnica se nalazi na ovom linku.

ZADAR

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju traži studenta ili studenticu za obavljanje administrativnih poslova, a planirani početak rada je od 19. travnja. Satnica je 30 kuna, a za prijavu na posao, studenti se moraju javiti na mail adresu: martina.knez@apprrr.hr. 

VODICE

E-Gas traži jednog studenta ili studenticu prosječne visine na tri dana rada za satnicu od 40 kuna. E-gas traži animatora ili animatoricu prosječne visine koji bi glumili gusara u kostimu kojeg oni imaju, a u opisu posla stoji: dijeljenje letaka posjetiteljima i slikanje s posjetiteljima štanda. Mjesto rada je u Hotelu Olympia u Vodicama, radi se tri dana s početkom od 20. travnja. Kako bi se prijavili na ovaj posao, morate poslati kratki video minimalno 30 sekundi u kojem glumite gusara kako bi mogli procijeniti jeste li odgovarajuća osoba za ovaj posao, a detalje radnog vremena možete vidjeti ovdje

 

Još vijesti