V.K. u Karijera

Najsvježiji studentski poslovi: Zapošljavaju Ultra festival, Porche, Domino's Pizza…

Od bolnica, preko runnera do pisaca koji obožavaju filmove... Evo što poslodavci traže ovaj tjedan!

8. lipnja 2022 13:45
Oglasna ploča zagrebačkog student-servisa

Oglasna ploča zagrebačkog student-servisa Foto: MojFaks

O poskupljenju života više ni ne moramo pisati, no, to ne znači da mladi i dalje neće pokušati izvući najbolje od ljeta, pa i s nešto skromnijim budžetom.

Kako bi ipak imali budžet s kojim si možete priuštiti sladoled, a možda i neko putovanje, donosimo nekoliko zanimljivih oglasa za studentske poslove diljem zemlje.

vezano Nude in satnicu preko 200 kuna Karijera Komentar o čistačicama posvađao regiju: 'U mjesec dana zarade više od 1000 eura. Kome je to normalno?'

OSIJEK

Klinički bolnički centar Osijek traži nekoliko studenata na dulje period rada u praonici rublja. Kako stoji u oglasu, COVID potvrda nije potrebna za obavljanje ovog posla, a studenti moraju zadovoljavati sve navedene uvjete: dobra fizička sprema i kondicija, pažljivost, strpljivost, urednost i spremnost na suradnju s drugim osobljem.

vezano Evo ponude poslova za početak mjeseca! Karijera Najbolji ovotjedni studentski poslovi: Satnice po 40, 50, pa čak i 70 kuna

Početak rada je odmah po dogovoru i najkasnije s 15. lipnjem, pa narednih 6 mjeseci. Osim toga, uvjet je i liječnički pregled medicine rada koji će platiti poslodavac, ali tek nakon tri mjeseca rada odrađenog u kontinuitetu i polaganje ispita zaštite na radu. Radi se u dvije smjene, a KBC nudi satnicu od 29,30 kuna.

KBC Osijek traži studente na dulji period KBC Osijek traži studente na dulji period Foto: screenshot via Facebook@studentski servis Osijek - Studentski centar Osijek

RIJEKA

Porche inter auto, podružnica Rijeka traži jednog studenta za rad u skladištu, na dulji period. Početak rada je odmah, a satnica koju nude je 30 kuna. Osim toga, u oglasu stoji da studenti koji će raditi u smjenama od 8 sati dobivaju i obrok na radnom mjestu. Za prijavu na ovu poziciju studenti moraju poslati svoj životopis i zamolbu sa slikom na e-mail: davor.jurcic@porshe.hr

Porche u Rijeci traži studenta za rad u skladištu Porche u Rijeci traži studenta za rad u skladištu Foto: screenshot via Facebook@Student servis - Studentski centar Rijeka

SPLIT

Za sve one koji vole trčati, Promo logistika traži studente na radno mjesto Festival Runner za Ultra Europe 2022. Kako stoji u opisu posla kojeg možete pronaći ovdje, "runneri trče prije (priprema i montaža), za vrijeme (dostava, nabava) i nakon festivala (demontaža, pospremanje)". Kako napominju, posao je fizički zahtjevan, a radno vrijeme je po dogovoru.

Runneri bi radili 50 sati tjedno, od 06. srpnja pa do 11.srpnja, a za to im poslodavac nudi 3 tisuće kuna neto. Sve ostale detalje možete pronaći ovdje.

vezano Prag bi podigli na 30.000 kuna. Karijera Poslodavci predložili da se studentima prag neoporezivog prihoda poveća za duplo!

ŠIBENIK

Dukat traži studenta za ispomoć oko slaganja vitrina u Šibeniku. U kratkom opisu posla navode da će student/ica raditi na slaganju mliječnih proizvoda u trgovačkim centrima. Planirani početak rada je 10. lipnja pa sve do 15. rujna, za satnicu od 32 kune. U napomeni stoji da student sam mora osigurati prijevoz. Za prijavu na ovaj posao, poslodavac je ostavio kontakt broj: 091 495 4267 i e-mail adresu: nikica.corak@hr.lactalis.com

Slaganje mliječnih proizvoda Slaganje mliječnih proizvoda Foto: screenshot via Facebook@studentski centar Šibenik

ZAGREB

Domino's Pizza traži nekoliko studenata za rad na području Zagreba. Kako stoji u detaljima oglasa, studenti za rad u poslovnici za početak mogu očekivati satnicu od 30 kuna, a nakon odrađene obuke satnica raste na 32 kune. Za one koji se jave na poziciju dostavljača očekuje satnica od 36 kuna, dok je za obje pozicije satnica uvećana za 50 posto za rad nakon 22 sata, rad nedjeljom i rad blagdanima.

Za ostale informacije, studenti se mogu javiti na posao@dominos.hr

vezano Tražiš posao? Ovi poslodavci nude iznad minimalne satnice! Karijera Satnice iznad minimalca: Zapošljavaju Porezna uprava, Ledo, EVENTIM… Evo detalja!

Za ljubitelje pisane riječi te one koji uvijek imaju najbolje preporuke što sljedeće bingati, Incomera traži Content writere za stranicu o filmovima, serijama, stripovima i video igrama. Ovaj posao obavlja se u potpunosti od kuće, a planirani početak rada je sredinom lipnja, na duže razdoblje.

Za redoviti rad plaćaju 50 kuna po 1000 napisanih riječi, a sve ostale informacije, kao i kako se prijaviti, možete pronaći ovdje.

Još vijesti