V.K. u Karijera

TOP poslovi za kraj mjeseca: od prskanja oraha, preko Ultre, pa do društvenih mreža za SC Split

Od Ultre, preko prskanja oraha, pa do društvenih mreža za splitski Studentski centar. Evo ovotjednih najboljih poslova!

21. lipnja 2022 13:10
Najbolji ovotjedni poslovi

Najbolji ovotjedni poslovi Foto: shutterstock by Hunter Crenian

Za sve one koji planiraju neku "ljetnu šljakicu" da nešto zarade, donosimo pregled najboljih poslova po Hrvatskoj ovog tjedna: svi su poslovi iznad minimalne satnice, a ako su na sezoni, svi poslodavci osiguravaju smještaj i prijevoz!

Rijeka i okolica

Studenac traži čak 40 studenata na području Rijeke, Raba, Poreča, Pule i Umaga za posao prodavača u smjenama. Studenac nudi 40 kuna po satu, a početak rada je odmah. Osim toga, poslodavac osigurava troškove prijevoza i smještaja za svoje zaposlenike, kao i sanitarnu knjižnicu. Kontakt za prijavu je ljudskipotencijalisjever@studenac.hr.

Studenac traži čak 40 studenata! Studenac traži čak 40 studenata! Foto: screenshot via Facebook@Student servis - Studentski centar Rijeka

M.D.B. traži 8 studenata za preseljenje inventara na području Rijeke od 23. pa do 30. lipnja. Za ovaj posao koji se obavlja sedam sati po danu nude satnicu od 45 kuna. Prijaviti se možete na broj telefona: 091/755-4908.

Prijenos inventara Prijenos inventara Foto: screenshot via Facebook@Student servis - Studentski centar Rijeka

Osijek

Studentski centar Osijek objavio je oglas za posao na turističkoj sezoni, Jadranka luksuzni hoteli u Cavtatu traže dva studenta: radnika na plaži koji će raditi na izdavanju ručnika i ležaljki te održavanje čistoće na plaži i sobaricu. Od uvjeta jedino traže obavezno poznavanje engleskog jezika. Radi se od srpnja pa sve do listopada, a poslodavac osigurava besplatan smještaj, hranu i povrat troškova puta do hotela nakon isteka probnog roka od mjesec dana. Za prijave na ovaj posao možete kontaktirati broj telefona 020/300-369 ili na e-mail adresu: posao@alh.hr, gdje u mailu obavezno treba navesti za koje se radno mjesto prijavljujete.

Luksuzni hotelu u Cavtatu traže dva studenta za rad na sezoni Luksuzni hotelu u Cavtatu traže dva studenta za rad na sezoni Foto: screenshot via Facebook@studentski servis Osijek - Studentski centar Osijek

OPG Mikula iz Popovca traži studenta koji će obavljati posao prskanja oraha ručnim atomizerom za 40 kuna po satu. Mjesto rada je Popovac u Baranji, a početak rada po dogovoru. Kako stoji u opisu, predviđeno trajanje posla je od prvog radnog dana, svaka dva tjedna do rujna, četiri sata dnevno. Prijave za ovaj posao zaprimaju se na broj telefona: 095/902-6433

Prskanje oraha u Baranji Prskanje oraha u Baranji Foto: screenshot via Facebook@studentski servis Osijek - Studentski centar Osijek

Šibenik

Sport Vision traži 5 studenata za posao prodavača u Dalmare centru u Šibeniku. Početak rada je odmah, pa sve do 31. srpnja, a za ovaj posao nude satnicu od 40 kuna. Radno vrijeme je u smjenama. Kontakt podaci poslodavca: 091/6024-629; student@sportvision.hr Uz prijavu slati životopis i napomenu „Šibenik“.

vezano Većina ima primanja do 7 tisuća kuna. Vijesti Istraživanje pokazalo: 11 posto ispitanih s diplomom ima neto plaću 3500 kuna ili manje!

Split

Studentski centar Split traži studenta u svojim redovima koji će obavljati posao administratora društvenih mreža njihovih profila.

„Studentski centar u Splitu posjeduje mnogo profila na društvenim mrežama koje treba uređivati, kreativno osmisliti i približiti krajnjim korisnicima. Konkretno je riječ o profilima na Instagramu i Facebooku: CateringSC, Restoran Kampus, CB Tinel, Studentski dom Kampus, Studentski dom Bruno Bušić. Neke je profile potrebno otvoriti, a neke je potrebno ažurirati i urediti“, piše u opisu posla. Radno vrijeme je po dogovoru i ovisi o aktivnostima koje se događaju u sklopu Studentskog centra Split, a satnica koju nude je od 30 do 70 kuna! Za ovaj se posao možete prijaviti ispunjavanjem online obrasca koji se nalazi na ovoj poveznici.

vezano Ne može pronaći posao. Karijera Poslala 93 prijave za posao, ima magisterij i dalje ništa: 'Možda su u pravu kad mi kažu da postanem blagajnica'

Zagreb

Studentski centar Zagreb objavio je oglas za posao na dvije lokacije: Ultra festivalu i u Zagrebu. Kako stoji u opisu posla, Ultra traži studenta koji će obavljati posao konobara za 40 kuna po satu za Zagreb i 60 kuna za Split na adresama: Ultra festival Split, pa Miramarska 23, Zagreb.

Početak i očekivano trajanje posla je od 8. srpnja pa do 15. kolovoza, a radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 08 do 16 sati. Kako napominju, nije moguće raditi samo na Ultri, već se mora raditi i u Zagrebu, ali je moguć dogovor oko rada samo u Zagrebu, bez odlaska na Ultru.

vezano Ukusno do posla! Karijera Bez radnog iskustva, ali si je uspio 'srediti' čak 10 razgovora za posao na vrlo ukusan način!

Po odlasku na Utru poslodavac osigurava prijevoz, smještaj i hranu. U opisu posla stoji: rad na festivalu Ultra Split na šanku pa rad u caffe baru Zagreb. Posebna znanja i vještine koja traže su: priprema kave i toplih napitaka, rad sa tacnom. Način i kontakt za prijavu studenata: mail lobby@lobby.hr

Još vijesti