P.S. u Karijera

Satnice do 50 kuna! Provjerite najnoviju ponudu poslova u čak 5 hrvatskih gradova

Možda ti neki od ovih poslova mogu poslužiti kao dodatna zarada s obzirom na radno vrijeme.

31. listopada 2022 12:46
Studenti na ulasku u zagrebački SC

Studenti na ulasku u zagrebački SC Foto: I.P., MojFaks

I ovoga tjedna, na našem su se popisu pronašle zanimljive ponude! Iako satnice zaista variraju i dalje svaki grad nudi zanimljive poslove na kojima možeš zaraditi.

Provjeri ponudu poslova na području Zagreba, Osijeka, Zadra, Bjelovara i Šibenika.

Zagreb

Ako si komunikativna ili komunikativan, i odlasci na teren ti ne predstavljaju problem, onda je ovo posao za tebe! Tvrtka Laka spika traži studenta koji će biti Brand Ambassador na području Zagreba.

Sve što trebaš je promoviraju Helen Doron škole tijekom tekuće školske godine na različitim događanjima u Zagrebu i to za satnicu od 40 kuna. Ukoliko se vidiš u ovome, možeš se javiti na kontakt: maksimir@helendoron.com.

Od ostalih poslova u Zagrebu, traži se i grafički dizajner. Za brendiranje, izradu logotipa i brand guideova će biti plaćen 40 kuna po satu, a prema potrebama i dogovoru je moguće da se tvoj opis posla i proširi. Svoj portfolio i životopis za tvrtku SkanVie šalješ na mail valnea@brickandbytes.com.

Tvrtka BE-terna nudi fleksibilniju satnicu. Početna satnica je 35, a oko te cifre postoji mogućnost dogovora s obzirom na to da ona ovisi o iskustvu. Kako navode, traže studente koje zanima development, a poseban naglasak je procese u ljudskim resursima. Prednost u ovom poslu imaju osobe koje su upoznate sa C# jezikom, a prijave se podnose na njihovoj web stranici.

Nedavno otvoreni shopping centar u Zagrebu u potrazi je za studentima koji će raditi na njihovom klizalištu. U pitanju je Z centar koji traži studenta za naplatu ulaznica i dodatne opreme, iznajmljivanje klizaljki, čišćenje i održavanje leda na klizalištu i dr.. Ovaj zanimljiv posao se plaća 30 kuna po satu, a prijave se odvijaju putem maila: natasa@icewonderland.eu.

Zadar

Ako voliš izazove, onda je ovo posao za tebe. Tvrtka LOCUS traži studente koji će voditi escape grupe. Potreban im je student kroz cijelu godinu, a satnica iznosi 30 kuna. Posao se obavlja većinom u popodnevnim satima, a na ovaj telefonski broj se možeš prijaviti za posao: 098 9044 883.

Ujedno i najveću satnicu u ovotjednoj ponudi poslova nudi tvrtka FINA. Potreban im je referent za prijenos kovanog novca za 50 kuna po satu. Radi se po osam sati dnevno, a prijaviti se možeš ili na mail filip.serer@finags.hr ili na telefonski broj 091 6194 663.

U Zadru još imaš priliku raditi za tvrtku GLOBAL LAND REAL ESTATE koja traži studenta za uredske poslove i administraciju. Lokacija rada je u Sukošanu, a radi se za 40 kuna po satu. Prijave se podnose telefonski na broj 091 3191 666.

Osijek

Možda više voliš neke fizičke poslove, zbog aktivnosti i rekreacije, a ovo je definitivno jedan od njih. Potreban im je student za rad u skladištu, odnosno za slaganje guma. Satnica iznosi 40 kuna, a prijave podnose na telefonski broj 091 513 1054.

FINA ne traži studente samo u Zadru, nego i u Osijeku i za isto radno mjesto. Ponovno je u pitanju referent za prijenos kovanog novca i satnica iznosi 50 kuna, samo što se u ovom slučaju javljaš na mail velibor.zafred@finags.hr.

Bjelovar

U prošlom pregledu aktualnih poslova bio je aktivan i CARNET-ov, koji je ostao i dan danas. Potreban im je student za podršku CARNET-ovih usluga i projekata, odgovaranje na upite korisnika (telefonski i preko e-maila) itd.. Početna satnica za svakog studenta je 35 kuna, a satnica kontinuirano raste na šestomjesečnoj bazi. Svoj životopis za prijavu šalješ na mail: helpdesk-posao@carnet.hr.

Šibenik

Tvrtka DANTEM traži čak 60 studenata koji će odraditi inventuru trgovačke robe pomoću bar kod čitača. Sve se odvija u trgovini Sinsay unutar Delmare shopping centra za satnicu od 40 kuna. Prijaviti se možeš ili na e-mail posao@dantem.hr ili telefonskim putem na 095 793 5525.

Još vijesti