P.S. u Karijera

Upisala medicinu zbog popularne serije – sada je shvatila da ipak nije sve kao na televiziji

Neke odluke su iznenadne i nepromišljene, ali to ne znači da ne mogu imati sretan kraj.

30. prosinca 2022 12:11
Upisala medicinu zbog popularne televizijske serije.

Upisala medicinu zbog popularne televizijske serije. Foto: Ani Kolleshi via Unsplash/Unsplash

Svi studenti dobro znaju koliko je medicinska struka teška, a to se posebno odnosi na medicinski fakultet. No, oni koji zaista žele to i studirati moraju imati veliku ljubav prema istom.

U suprotnom, teško je završiti taj fakultet, a poslije nije ni toliko jednostavno raditi posao kojeg ne voliš, pogotovo u ovom području.
Ova djevojka je, očito, pogriješila sa svojim upisom medicine. Na svojem TikTok profilu objavila je video u kojem piše kako je oduvijek bila obožavateljica svima popularne serije „Dr.House“ te da je upravo ovaj serijal razlog zbog kojeg je upisala medicinu.

 

@tina_buce Zajebajen se nebi minjala svoj faks ni za sta na svitu, al da je tako jednostavno nije hahahah #fyp #foryoupage #viral #xyzbca #goviral #furdich #foryou #med #medicine #medstudent #medschool ♬ Omadjijan - Sanja Vucic

 

Ipak, nije sve tako jednostavno kao što se čini. Shvatila je da medicina ipak nije samo ono što se prikazuje u ovoj popularnoj seriji, od slučajeva do bolesti koje tamo liječe.

„Skužiš da je to puno više od skužit iz pacijentovog pogleda i MRI-a da ima rijedak oblik tumora koji je uzrokovan mikroorganizmom iz ljepila koje mu je mater „snifala“ 1987.“, napisala je u svojem videu.

Studenti se poistovjećuju s njom

Nije jedina, s obzirom na to da su se mnogi u komentarima poistovjetili s ovom studenticom na vlastitim primjerima.

Grey's Anatomy…a sad prava anatomija“, pisalo je u jednom od komentara. Očito je kako se više ljudi nalazi u ovom viralnom videu koji je to postao u kratkom vremenu.

U svakom slučaju, nadamo se da će obje studentice završiti fakultet pa će zbog spomenutih serija imati lijepe uspomene kojih će se rado prisjećati.
 

Još vijesti