L.B. u Karijera

Urnebesni oglas za rad u autopraonici: Plaća 5000 kuna, prijava, ručak, ali ne prima – TikTokere i influencere

Poslodavac zna što od zaposlenika želi, ali je i jako konkretan u vezi onoga što – ne želi.

29. travnja 2022 11:13
Uvjeti su poprilično jasni i konkretni...

Uvjeti su poprilično jasni i konkretni... Foto: Africa Studio via Shutterstock

U nekoliko grupa na Facebooku objavljen je oglas za posao perača u nekomercijalnoj autopraonici koji se istaknuo u moru sličnih koje svakodnevno možemo pročitati.

I dok poslodavac jasno navodi plaću i radne uvjete, također je i vrlo odlučan po pitanju karakternih osobina i "zanimanja" koje želi izbjeći, kad je njegov budući zaposlenik u pitanju.

vezano Evo koji su uvjeti! Laganini Penzioner traži mladu, obrazovanu ženu kojoj će pokloniti kuću, stan i penziju – evo uvjeta

Vjerojatno razočaran prijašnjim iskustvima, napominje da je "alergičan" na kašnjenje i lijenost.

"Tražim normalnu i ozbiljnu mušku osobu koja želi raditi i usput nešto naučiti, za rad u autopraonici/tehničkoj službi u jednoj autokući u Kaštel Kambelovcu. Nije komercijalna autopraonica i nema ubijanja od posla da se opere šta više. NE TRAŽIM Youtubere, Tik-tokere, detailere, influensere... Obavezna vozačka dozvola B kategorije", piše u oglasu objavljenome na par grupa u kojima se nude i traže poslovi na području Dalmacije.

Od uvjeta ističe plaću od 5000 kuna, prijavu od prvog dana, radno vrijeme od 8:30-16:30, uz slobodne nedjelje i svaku drugu subotu.

Nakon šest mjeseci zaposlenik ostvaruje pravo na godišnji odmor, a svaki dan osiguran mu je i ručak (dostava iz restorana), što nije zanemariva prednost.

Od velikih problema koje vidi u odnosu sa zaposlenikom ističe sklonost kašnjenju, lijenost i pribjegavanje lažima kao karakteristike na koje je alergičan.

vezano Slika nije pronađena Karijera Želite li plaću od skoro 40 tisuća kuna? Traže čak 16 mladih, diploma NIJE uvjet

No, oni koji se smatraju TikTokerima, influencerima i YouTuberima, svakako je mudrije da ovakav oglas – zaobiđu.

Još vijesti