L.B. u Karijera

Vrući studentski posao: Zaradi 800 kuna po 'gaži' – evo detalja

Idealan posao za sve koji ne žele raditi svaki dan.

29. lipnja 2022 12:00
Prilika za ugrabiti dobru dnevnicu...

Prilika za ugrabiti dobru dnevnicu... Foto: sigiuz via Shutterstock

Posao u ugostiteljstvu ima svoje izazove, no upravo se u ovoj branši traži ponajviše studentske ispomoći, posebice u sezoni.

S lijepim vremenom, zahuktava se turistička sezona, ali i na kontinentu ima posla, posebice na vjenčanjima koja mladenci također najradije planiraju u toplom i suhom dijelu godine.

vezano Oglasna ploča u trgovačkom centru Laganini URNEBESNI OGLAS u dućanu: Majka pošto-poto želi udati kćer

Za sve one kojima nije problem "potegnuti" cijeli dan i odraditi snažnijim tempom event poput vjenčanja, predlažemo studentski posao objavljen na Facebook stranicama "Studentski centar u Varaždinu - Student servis Čakovec".

Kako objavljuju, KTC – Restoran Prelog traži studentsku ispomoć u posluživanju hrane i pića na vjenčanjima.

Posao koji vam nudi odličnu dnevnicu. Posao koji vam nudi odličnu dnevnicu. Foto: screenshot via Facebook@Studentski centar Varaždin - Student servis Čakovec

Početak rada je 2. srpnja, od 9 sati do završetka događanja. Plaća za ovaj angažman je fiksna i iznosi 800 kuna po odrađenoj svadbi.

vezano Sklapanje braka, vjenčano prstenje Laganini Odbija uzeti zaručnikovo prezime nakon udaje jer se bavi – znanstvenim radom

Ako vas je ova ponuda privukla, i stanujete na ovom području, javite se gospodinu Glavaku na brojeve telefona navedene u oglasu KTC Restorana i cateringa Prelog.