P.S. u Karijera

Zagrebački fakultet s najbolje plaćenim zanimanjima održava „Dane otvorenih vrata“: Evo do kada traju i gdje se prijaviti

RGF je fakultet iz područja znanosti, rudarstva, nafte i geologije.

28. prosinca 2022 14:18
Zanimanja Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta među najbolje plaćenim industrijama u Hrvatskoj.

Zanimanja Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta među najbolje plaćenim industrijama u Hrvatskoj. Foto: Mark Agnor/Shutterstock

Rudarsko-geološko-naftni fakultet nije jedan od onih koje „svi“ upisuju. Mnogi također i ne znaju da su upravo neka od njegovih zanimanja među najbolje plaćenim industrijama u Hrvatskoj.

Upravo oni su na svojim službenim Facebook stranicama objavili kratak video kojim najavljuju vlastite „Dane otvorenih vrata“ koji će se održavati tijekom prosinca ove godine i siječnja iduće, 2023..

Potrebna prethodna najava

Moguće je upisati jedan od njihova tri smjera, a to su geološko inženjerstvo, rudarstvo ili naftno rudarstvo, no, svi zainteresirani će više o tome zasigurno čuti na „Danima otvorenih vrata“. Za sudjelovanje na ovom događaju, maturanti se moraju prethodno javiti na mail rgnf.studir@ati.hr kako bi se organizirao grupni posjet fakultetu.

Vjerujemo da će svi posjetitelji naposljetku biti zadovoljni, a oni koji zaista i upišu Rudarsko-geološko-naftni fakultet sigurno neće požaliti, s obzirom na svijetlu budućnost njihove industrije koja tek slijedi.

Ne samo to, nego njihovi smjerovi pripadaju STEM područjima znanosti, a sama ta činjenica je dovoljno jasna sama po sebi da se radi o traženim strukama s dobrim primanjima.

Još vijesti