P.S. u Karijera

Želiš da ti fotografiranje Polaroidom bude posao? To je samo jedna od ostalih izvrsnih ponuda aktualnih studentskih poslova

Osim fotografiranja, možeš birati i marketing ili neke druge fizičke poslove za još veću satnicu.

3. travnja 2023 12:39
Studentski posao fotografiranja Polarioid foto aparatom.

Studentski posao fotografiranja Polarioid foto aparatom. Foto: Denise Jans/Unsplash

Ponuda studentskih poslova definitivno ne razočarava. Tako se na službenim web stranicama ili Facebook profilima studentskih servisa mogu naći odlične ponude, čak i za one koji imaju visoke kriterije.

Uvijek se traže studenti u području trgovine i ugostiteljstva, a mi smo ovog tjedna izdvojili i neke zanimljivije – poput rada u marketingu, postave rasvjeta na vjenčanjima ili fotografiranje Polaroid foto aparatom po širem centru Grada Zagreba. Upravo zbog takvih poslova ponuda je raznolika, a ti provjeri postoji li poslovna ponuda i za tebe u jednom od ovih pet hrvatskih gradova.

Zagreb

Ponuda aktualnih studentskih poslova u Zagrebu uvijek je šarolika. Tako ovog puta SysKit d.o.o. traži studente na poziciji Junior analitičar/ka prihoda. Potreban im je netko na duži period, a kako navode na službenim web stranicama zagrebačkog student-servisa, radno vrijeme je po dogovoru.

Sve to za satnicu od 4,65 eura, a opis posla iziskuje pomoć u analizi podataka o prodaji, makertingu te uspjehu kupaca u cilju identifikacije trendova i pružanja korisne preporuke za optimizaciju pipeline-a prihoda, uz mnoge druge. Zainteresirani kandidati se prijavljuju preko njihova linka koji se nalazi OVDJE.

Ponovno u području marketinga, Sandoz d.o.o. traži studente za rad u odjelu komercijalne izvrsnosti i marketinga. Studenti bi s radom započeli 1. svibnja i to na duži vremenski period za satnicu od 5,30 eura.

Kako navode, posao iziskuje administrativne stvari i pomoć u izradi digitalnih materijala, a od studenata se očekuje znanje u MS Office programima, kao i služenje aktivnim engleskim govorom u govoru i pismo. Prijave se šalju elektronski na e-mail adresu dunja.vorkapic@sandoz.com.

Udruga Sretno lice u potrazi je za studentima koji će na području centra i šireg centra Grada Zagreba fotografirati Polarioid foto aparatom. Većinski bi studenti fotografirali po caffe barovima u skladu s raznim događanjima koja će se održavati, a sve u svrhu prikupljanja donacija za rad Udruge Sretno lice.

Cijena sata kreće se od 5,30 pa sve do 9,30 eura uz sva propisana zakonska uvećanja. Zainteresirani se prijavljuju na e-mail udrugasretnolice@gmail.com.

Poznata hrvatska tvrtka Pliva Hrvatska d.o.o. u potrazi je za studentima koji će obavljati administrativne poslove, ali uz uvjet pričanja talijanskog jezika.

Radi se o odjelu Ljudskih potencijala gdje bi studenti, koji imaju znanje o talijanskom jeziku, predstavljali podršku u održavanju raznih baza podataka, administraciji, skeniranju i unošenju dokumenata u sustav i slično. Razina talijanskog, ali i engleskog mora biti na minimalnoj B2 razini, a sve se radi za satnicu od 5 eura. Zainteresirani studenti, a i poznavatelji talijanskog, prijavljuju se na e-mail posao@pliva.com.

Od ostalih zanimljivih poslova na zagrebačkom području, posebno se ističe i ovaj gdje Cinema produkcija d.o.o. traži tehničar/ke za posao upravljanja rasvjetom i scenskim efektima na vjenčanjima. Radi se većinski petkom i subotom, uz iznimke i drugih dana poput blagdana, a podrazumijeva se i noćni rad na vjenčanjima za satnicu od 6 eura uz sva dodatna zakonska uvećanja. Zainteresirani se prijavljuju telefonski na broj 098 978 4652 ili e-mailom na adresu cinema.produkcija@gmail.com.

Rijeka

U Rijeci se traži student više za posao asistenta u prodaji vozila. Studentsku radnu snagu traži PORSCHE INTER AUTO D.O.O., a nude satnicu od 4,78 eura. Ono što je potrebno jest da studenti imaju vozačku dozvolu B kategorije, ali i da su marljivi, vrijedni, te u skladu s zadanim opisom posla. Zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail adresu ines.rajic.zic@porsche.hr.

Od ostalih poslova, Rotor d.o.o. traži čak šest studenta koji su im potrebni na poziciji konobara. Radi se na području Rijeke, točnije Drenove i Srdoča, i to za satnicu od 5 eura. Potrebno je radno iskustvo kod studenata, kao i valjana sanitarna knjižica, a kandidati se prijavljuju telefonski na broj 091 525 1683 ili e-mailom mateo.uroda@adriamia.hr.

LUMINIS d.o.o. traži jednog do dvoje studenata za posao slaganja svjetiljki u povremenom razdoblju. Nude satnicu od 6,63 eura, a početak rada se planira od 11. travnja. Zainteresirani se prijavljuju telefonski na broj 051 337 684 ili e-mailom na adresu info@luminis.hr.

Od ostalih poslova na riječkom području, Hara d.o.o. nudi posao čišćenja soba i prostorija hotela, kako navodi Student servis Rijeka na svojem službenom Facebook profilu. Radi se po potrebi, što znači da u predsezoni čišćenje je potrebno otprilike tri puta tjedno, a tijekom sezone i češće. Nude satnicu od 5 eura, a zainteresirani studenti u molbi moraju navesti prijašnje iskustvo, kao i vremensku raspoloživost za rad. Prijave se šalju na e-mail adresu hara@hara.hr.

Split

Memento d.o.o. u Splitu traži studente za rad u turističkoj agenciji. To podrazumijeva prodaju usluga agencije te doček gostiju za smještajne jedinice koje se nalaze u blizini. Nude satnicu od 5,5 eura, kako navodi splitski student-servis na svojim službenim web stranicama. Zainteresirani se prijavljuju telefonski na broj 091 390 9416 ili e-mailom na adresu memento@memento.hr.

Od ostalih poslova u ovom hrvatskom gradu, Tepih Centar d.o.o. traži dvoje studenata za pomoćne radove, dodavanje materijala kod postavljanja laminata, čišćenje, bacanje smeća te druge srodne poslove. U pitanju je rad fizičkog karaktera, pa im trebaju i studenti koji su na to spremni. Nude satnicu od 6 eura, a zainteresirani se prijavljuju telefonski na broj 099 2433 346.

Nadalje, Kids Zone d.o.o. traži čak četvero studenata koji će biti animatori na dječjim rođendanima. Za to nude dobru satnicu, koja iznosi 8 eura, a potrebne su im motivirane osobe spremne na rad u dinamičnoj atmosferi s djecom. Zainteresirani životopis dostavljaju na e-mail kidsclub.guliver@gmail.com.

Čakovec

U Čakvocu se traži student više za poslove prenošenja ALU profila unutar skladišta, kao i panela te prenošenja opreme iz jedne hale u drugu. Radi se otprilike dva do tri dana za satnicu od 6 eura u Poduzetničkoj zoni Jalžabet za koju je poslodavac osigurao prijevoz iz Čakovca. Zainteresirani se prijavljuju telefonski na broj 091 382 0860.

Pomoćnog radnika u radioni traže iz DRILTOM d.o.o., kako navodi čakovečki student-servis na svojoj Facebook stranici. Potreban im je pomoćni radnik koji će čitati nacrte, bušiti i brusiti te završavati obradu profila od čelika za satnicu od 4,78 eura. Radi se u Prelogu, a ako te zanima ovaj posao, javi se na broj 099 676 5615.

Osijek

U Našicama, VB FIRE BODY traži studente iz bliže okolice za rad u studiju za njegu i oblikovanje tijela. Opis studentskog posla iziskuje komunikaciju s klijentima, upućivanje klijenata u trening i slično. Poželjno je iskustvo kao i znanje iz osnova zdrave prehrane i iskustva rada u fitnessu za satnicu od 5 eura. Radi se u poslijepodnevnim satima, od 16 do 20, a studenti se prijavljuju telefonski na broj 091 207 4447.

 

Još vijesti