V.F. u Laganini

Američka TikTokerica priznala: „Ovo su dvije stvari koje mi se ne sviđaju u Hrvatskoj“

Ne sviđaju se ni nekim Hrvatima...

27. veljače 2023 14:14
Američka zastava

Američka zastava Foto: TechPhotoGal via Pixabay

Niav Konno je američka TikTokerica koja živi u Hrvatskoj i to u Makarskoj gdje se doselila prije sedam mjeseci. Kaže kako voli Hrvatsku i često to naglašava, ali ju ljudi povremeno ispituju koje joj se stvari u Hrvatskoj ipak ne sviđaju.

Na TikToku je objavila i video u kojem je ispričala što joj se točno kod nas ne sviđa.

Pušenje u klubu i smrdljiva kosa...

„Svjesna sam toga da sam sama izabrala živjeti ovdje i još uvijek se prilagođavam kulturi. Nema ničega što mrzim ovdje, ali postoje neke manje nepraktičnosti kojih sam svjesna svako malo. Pogotovo nakon noćnog izlaska. Jedna od tih stvari je pušenje unutra. Izašla sam sinoć i kosa mi smrdi na cigarete. Ali ne smeta mi to jako“, priznala je.

Nema dostave kasno navečer

„Kad sam se vratila kući htjela sam nešto pojesti prije nego odem spavati. Nema baš dostave gdje ja živim, pogotovo ne nakon devet ili deset sati navečer. Pa sam se vratila kući, zagrijala pećnicu, napravila si cijelu večeru, jela, oprala suđe i otišla spavati. Dok sam otišla spavati, bila sam trijezna. Možda onda to ni nije nikakva manja nepraktičnost. Možda je to zapravo dobra stvar“, ispričala je.

 

@mylifeincroatia Sometimes I just want fries or a burger after a night out 🙃 and I’m not saying people shouldn’t be allowed to smoke indoors - I understand I am the minority and this is a huge part of the culture! No hate 🇭🇷🫶 #croatiafulloflife #croatiatiktok #expatincroatia #expatlife #lifeincroatia #visitcroatia ♬ original sound - Niav in Croatia✨

 

vezano TikTok Vijesti Zabrana Europske komisije za službenike: „Prvi korak do ukidanja TikToka u Europi“

vezano Kava u zrnu Nakon predavanja Štapići na kapcima i mljevena kava na žlicu: Ovako izgleda student medicine u tri ujutro

Još vijesti