M. P. u Laganini

„Moj cijeli život je laž!“ Još jedan u nizu viralnih trikova, a ovoga puta radi se o kokicama za mikrovalnu

Više od 10 milijuna pregleda na TikToku.

19. svibnja 2023 16:11
Kokice iz mikrovalne pećnice

Kokice iz mikrovalne pećnice Foto: Canva

Amerikanac Jordan Howlett objavio je videozapis na TikToku gdje objašnjava čemu služi mala rupica na vrećicama od kokica koje se spremaju u mikrovalnoj pećnici.

U videozapisu, koji je skupio više od 10 milijuna pregleda na TikToku, je objasnio da je odlučio zvati korporativni broj za sve mikrovalne pećnice da bi ih pitao što ga zanima. Nije bio siguran koja je svrha male rupe na tim vrećicama te ih upitao „Služi li taj mali prostor za situacije kada vam ostanu brojne neispucane kokice pa ih lagano izbacite vani?“

 

@jordan_the_stallion8 Nobody told me #fypシ ♬ original sound - Jordan_The_Stallion8

 

Odgovorili su mu da je u pravu i dodali kako su mislili da je to skroz jasno. Jordan se našalio i rekao kako je normalno da to nitko ne zna. Uvjeren je da su to svi koristili za brzu provjeru vrućine ispečenih kokica. 

„Neću vam lagati, škola mi u ovom životu nije pomogla uopće, internet mi na dnevnoj bazi pomaže, a sad mi se naravno jedu kokice“.

Objava je skupila brojne komentare, a to su većinom bile reakcije oduševljenja: „Ovo je odlično! Ja sam mislila da služi za brži izlazak vrućeg zraka“, „Ne mogu vjerovati, što ne služi to za napuhavanje te vrećice?“, „Moj cijeli život je laž“… samo su neki od komentara na ovu viralnu objavu.

Još vijesti