V.K. u Laganini

[FOTO] Muskova ljubav iz studentskih dana prodaje dosad neviđene fotografije milijardera: Pogledajte kako je tada izgledao

Sačuvala je uspomene na ljubav iz studentskih dana, a s obzirom da se radi o Elonu Musku, na njima će lijepo zaraditi.

14. rujna 2022 13:37

Uspomene na studentsku ljubav prikazuju Muska u neviđenom svjetlu. Foto: screenshot via YouTube@TED

U studentskim danima... Foto: screenshot via rrauction.com

Elon Musk u studentskom domu Foto: screenshot via rrauction.com

Novčanica od jednog dolara s potpisom Elona Muska Foto: screenshot via rrauction.com

Prije negoli je postao jednim od najbogatijih ljudi današnjice, Elon Musk bio je "običan" student: stanovao je u studentskom domu, između učenja družio se s prijateljima, a imao je i djevojku, Jennifer Gwynne.

vezano Slika nije pronađena Karijera Neobičan zadatak s dva rješenja: Znate li odgovor na pitanje koje na razgovoru za posao postavlja Elon Musk?

Jennifer se nedavno našla pod povećalom javnosti jer je odlučila prodati privatne fotografije nastale u studentskim danima, a koje je sačuvala kao uspomenu na ovaj period života i romantičnu vezu s Muskom.

Na aukciji je, osim fotografija mladoga Muska, ponudila i njegove darove, čestitke, sitnice iz svakodnevnog života te novčanicu s Muskovim autogramom.

U studentskim danima... U studentskim danima... Foto: screenshot via rrauction.com

Upoznali su se tijekom zimskog semestra akademske godine 1994./1995. kad su oboje stanovali u studentskom domu "Quadrangle" na Sveučilištu u Pennsylvaniji.

vezano Slika nije pronađena Laganini Student koji je pratio Muskov avion, sada prati ruske oligarhe: 'Ovo što oni imaju je apsolutno ludo'

Iako je Musk nakon diplome upisao doktorat na Sveučilištu Stanford, od studija je odustao vrlo brzo kako bi pokrenuo svoj startup, nakon čega je razvio carstvo koje posjeduje danas, u koje se ubrajaju tvrtke poput Tesle i SpaceX.

Elon, Jennifer i prijatelji Elon, Jennifer i prijatelji Foto: screenshot via rrauction.com

Na službenim stranicama aukcijske kuće RR Auction posredstvom koje se prodaju predmeti iz Jenniferine kolekcije, možete pogledati što se sve nudi javnosti: od 14-karatne zlatne ogrlice koju je Musk poklonio Jennifer, njegovih fotografija u opuštenom izdanju u studentskome domu, rođendanske čestitke i novčanice od jednog dolara s njegovim potpisom, koja je zasad postigla cijenu od 13 tisuća dolara.

Novčanica od jednog dolara s potpisom Elona Muska Novčanica od jednog dolara s potpisom Elona Muska Foto: screenshot via rrauction.com

"Mislim da su ovi predmeti slika onoga tko je Elon bio prije nego što je počeo osvajati svijet. Fotografije pokazuju njegovu manje ozbiljnu stranu, njegov 'šašavi', 'dođi i igraj se sa mnom' stav koji bi se povremeno pojavio. Njegov svakodnevni tihi intenzitet zapravo je ono što me isprva privuklo k njemu… Slaba sam na visoke i plave štrebere", kazala je Jennifer prisjećajući se tih dana, prenosi LadBible.

Još vijesti