P.S. u Laganini

Cure, zaboravite na poderane najlonke tik pred izlazak – postoji jednostavan način kako ih lakše obući

Odličan trik!

10. ožujka 2023 16:34
Trik kako ne poderati najlonke kod oblačenja.

Trik kako ne poderati najlonke kod oblačenja. Foto: Viktoria Minkova/Shutterstock

Možda jedan od najvećih modnih problema kod djevojaka zimi su upravo poderane najlonke. Najgore je kada se spremaš za studentsku srijedu i odlučiš se za neku haljinu ili suknju, a onda tik pred odlazak podereš jedine najlonke koje imaš.

No, to više ne bi trebao biti problem uz ovaj jednostavan, a učinkovit TikTok trik! Djevojka koje ga je odlučila podijeliti s ostatkom govori kako ju je to naučila njezina majka, a smatra da je trik predobar, a da ga ne podijeli s ostatkom djevojaka.

Kako navodi, najlonke se najčešće poderu kada ih cure pokušaju navući do kraja. No, nakon što ih staviš na sebe, prvo moraš namočiti ruke i zatim rukama povlačiti najlonku prema gore, uzduž noge.

 

@hannahharmelin

BEST hack yer welcome

♬ original sound - Hannah Harmelin

 

Na taj način ne možeš zapeti noktima za najlonku i podrapati je, s obzirom na to da ju mokrim dlanovima vučeš gore, a upravo mokre ruke će se „zalijepiti“ na najlonku zbog čega ćeš ju i lakše povući. Od sada niti jedne najlonke više neće biti podrapane, a svaka studentska srijeda će proći bolje – baš zato jer nećeš morati u zadnji čas kupovati nove!

Još vijesti