M. P. u Laganini

Nikad nije kasno za obrazovanje! Stekla nekoliko diploma uz posao i dvoje djece

Za nju je to bio mali test da vidi hoće li uspjeti.

15. svibnja 2023 14:29
Diana de Vega de Ceniga diplomirala uz posao i djecu

Diana de Vega de Ceniga diplomirala uz posao i djecu Foto: Studio Romantic/Shutterstock

Nikad nije kasno za obrazovanje, a to potvrđuje i priča jedne majke koja je u šest godina diplomirala na tri različita studija, a sve to uz majčinske obveze i posao.

Diana de Vega de Ceniga je održala govor na svečanoj podijeli diploma u Londonu, publika je bila oduševljena kada je shvatila da majka dvoje djece nije na pozornici samo zbog jedne diplome. Studentica i majka je otkrila da ima sveukupno 5 diploma, a prvu je stekla u rodnoj Španjolskoj.

Nakon prve diplome, započela je karijeru u području financija, a 2002. godine se preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo. Nakon nekoliko godina rada, odlučila je upisati studij društvenih znanosti, a završila ga je 2016. godine u periodu kada je već imala 2 sina školske dobi.

Nakon toga su uslijedila još tri studija u razdoblju od šest godina na smjerovima – Prevođenje, Psihologija i Forenzika. Tako je nekoliko godina učila, odgajala djecu, radila i obavljala kućanske poslove. Za nju je kako kaže to bio mali test da vidi hoće li uspjeti, a na kraju je napornim radom to dokazala sebi i drugima, stoji na ounews.co.

Još vijesti