V.K. u Laganini

[VIDEO] Šokirala društvene mreže videom: 'Evo kako se rješava prijemni na privatnom fakultetu'

Je li prijemni na privatnim fakultetima uistinu takav?

31. kolovoza 2022 15:07
Kako izgleda prijemni na privatnom fakultetu?

Kako izgleda prijemni na privatnom fakultetu? Foto: screenshot via TikTok@cikossm

Postoji nekoliko "vječnih" tema u studentskoj populaciji koje nikada neće dosaditi, poput toga je li bolje živjeti u studentskom domu ili stanu, postoje li "lakši" i "teži" fakulteti te je li bolje studirati na privatnom ili državnom fakultetu.

vezano Tvrdi da je na državnom bilo previše korupcije i snobizma. Laganini Studentica tvrdi – državni fakulteti puni su snobova: 'Preporodila sam se na privatnom'

I dok jedan dio osoba uvijek smatra da je, uz određene financijske potpore, lakše upisati privatne fakultete nego državne, isti su oni zagovornici toga da je privatne fakultete i lakše završiti.

Nedavno je jedna djevojka "uzburkala duhove" društvenih mreža kada je na TikToku objavila video-isječak na kojem ona navodno prikazuje kako izgleda prijemni ispit na privatnom fakultetu.

vezano Razočarana profesorica je na kraju dala otkaz. Akademska četvrt Profesorica privatnog fakulteta: 'Dala sam otkaz jer nisam htjela dijeliti petice lošim studentima'

"Evo kako se radi prijemni na privatnom fakultetu", stoji natpis preko video-isječka koji prikazuje dvije djevojke od kojih je jedna autorica videa pa snima, a druga nešto zapisuje na papir.

@cikossm drama. #fyp #foryoupage #foryou #balkan #metropolitan #fakultet ♬ original sound - Stefan Lazić

Kako stoji u njenom opisu, radi se o jednom beogradskom privatnom sveučilištu.

vezano Zagreb, Glovo, šetnja Karijera Nova, ljetna statistika: Lakše do posla ipak dolaze mladi s diplomom državnog fakulteta

"Gdje je kuverta?"

U komentarima je netko upitao TikTokericu gdje je kuverta, pritom insinuirajući plaćanje studija, na što je autorica videa samo kratko odgovorila kako "ne zna, jer je tamo bila samo kao podrška“.