V.K. u Laganini

[VIDEO] Šokirala društvene mreže videom: 'Evo kako se rješava prijemni na privatnom fakultetu'

Je li prijemni na privatnim fakultetima uistinu takav?

31. kolovoza 2022 15:07
Kako izgleda prijemni na privatnom fakultetu?

Kako izgleda prijemni na privatnom fakultetu? Foto: screenshot via TikTok@cikossm

Postoji nekoliko "vječnih" tema u studentskoj populaciji koje nikada neće dosaditi, poput toga je li bolje živjeti u studentskom domu ili stanu, postoje li "lakši" i "teži" fakulteti te je li bolje studirati na privatnom ili državnom fakultetu.

vezano Tvrdi da je na državnom bilo previše korupcije i snobizma. Laganini Studentica tvrdi – državni fakulteti puni su snobova: 'Preporodila sam se na privatnom'

I dok jedan dio osoba uvijek smatra da je, uz određene financijske potpore, lakše upisati privatne fakultete nego državne, isti su oni zagovornici toga da je privatne fakultete i lakše završiti.

Nedavno je jedna djevojka "uzburkala duhove" društvenih mreža kada je na TikToku objavila video-isječak na kojem ona navodno prikazuje kako izgleda prijemni ispit na privatnom fakultetu.

vezano Razočarana profesorica je na kraju dala otkaz. Akademska četvrt Profesorica privatnog fakulteta: 'Dala sam otkaz jer nisam htjela dijeliti petice lošim studentima'

"Evo kako se radi prijemni na privatnom fakultetu", stoji natpis preko video-isječka koji prikazuje dvije djevojke od kojih je jedna autorica videa pa snima, a druga nešto zapisuje na papir.

@cikossm drama. #fyp #foryoupage #foryou #balkan #metropolitan #fakultet ♬ original sound - Stefan Lazić

Kako stoji u njenom opisu, radi se o jednom beogradskom privatnom sveučilištu.

vezano Slika nije pronađena Karijera Nova, ljetna statistika: Lakše do posla ipak dolaze mladi s diplomom državnog fakulteta

"Gdje je kuverta?"

U komentarima je netko upitao TikTokericu gdje je kuverta, pritom insinuirajući plaćanje studija, na što je autorica videa samo kratko odgovorila kako "ne zna, jer je tamo bila samo kao podrška“.

Još vijesti