V.F. u Laganini

Skuplja markere i ponosi se time: „Kad sam tužna, kupim jedan. Kad sam sretna, kupim dva“

Zanimljiv hobi.

2. Siječnja 2023 12:04
Marker - najvažniji studentski alat

Marker - najvažniji studentski alat Foto: PublicDomainPictures via Pixabay

Studenti bi teško mogli zamisliti učenje bez markera. Prije nego krenemo s učenjem, obavezno moramo podcrtati ono najbitnije. Priznajemo, to je opet druga priča. Ili nam je sve bitno ili nam ništa nije bitno.

Vjerojatno imamo više markera u ladici nego pribora za jelo, a davno smo naučili da je vrlo važno kupiti kvalitetne markere koji ne škripe dok se njima podcrtava nego lagano klize. Važno je imati i markere u različitim bojama jer je lakše zapamtiti informacije kada su označene različitim bojama. Navodno.

Još kad se četvrti put pripremaš za isti ispit pa ti skripta bude obojena u svim bojama koje postoje i ne postoje.

Ipak, ova je djevojka otišla korak dalje. Možda čak i dva ili tri koraka dalje. Svi smo imali faze kada smo nešto skupljali, bilo da se radi o sličicama, salvetama, šećerima iz kafića ili figuricama iz Kinder jaja.

@anja.nja

 

♬ original sound - Anastasija

Ova djevojka skuplja markere. U videu koji je objavila na TikToku, pokazala je svoju kolekciju markera koju čuva u kutiji od cipela. Markeri su svih boja i veličina i ima ih mali milijun.

„Ja kad sam tužna, odem i kupim marker. Kada sam sretna, odem i kupim dva“, rekla je.

Nismo tu da osuđujemo, ali nam se čini da se radi o traumi prouzrokovanoj studentskim stresom koja se ne može izliječiti opsesivnim skupljanjem markera.

Još vijesti