S.D. u Laganini

Djevojka u grupi studentskog doma tražila savjet od kolega: „Sve je bilo super do trenutka kada je rekao da dame ne piju pivo!“

Pola litre točenog ili dečko: koju ljubav bi vi odabrali?

14. ožujka 2023 10:22
Dama i pivo: ide li jedno s drugim?

Dama i pivo: ide li jedno s drugim? Foto: Krakenimages.com/Shutterstock

U Facebook grupi studentskog doma „Stjepan Radić“- „Sava“ jedna djevojka potaknula je raspravu tako što je tražila ljubavni savjet. Naime, ova studentica nedavno se počela viđati s dečkom, s kojim je do određenog trenutka „sve bilo super“. S

ve je otišlo nizbrdo nakon što je s njom podijelio mišljenje da djevojke ne bi trebale piti pivo te da mu i sam miris pive smeta.

Objava studentice u grupi Studentski dom Objava studentice u grupi Studentski dom Foto: screenshot/Facebook

Ova korisnica Facebook-a u grupi je zatražila sugestiju kolega jer, iako ne konzumira često alkohol, voli popiti pivo te ne smatra da je ista činjenica čini manje damom od drugih.

„Dotični je također izjavio da bi se svaki normalan muškarac složio s njim, i da jednostavno nije u redu da on u kafiću naruči gin tonik, a cura pivu. Dok bi meni bilo najnormalnije vidjeti curu i dečka na piću i pritom da cura pije pivu, a dečko bilo kakav sok. I smatram da cura može biti dama i s pivom u ruci. Pretpostavljam da će se većina složiti sa mnom, ali me zanimaju vaši komentari jer stvarno ne znam jesam li ja luda ili on“, rekla je tražeći kolege da s njom podijele svoje mišljenje.

Istaknula je i da spomenuti smatra kako će se svaki normalan muškarac složiti da nije dolično jednoj dami piti navedeno alkoholno piće.

Njegovu izjavu negirao je velik broj studenata.

„Meni ne smeta dama koja pije pivo! Slobodan sam.“, zaključio je jedan student.

Većina članova grupe složila se sa studenticom, a mnogi ju i potiču da prekine kontakt s dotičnim. Caffe bar Zags čak joj je ponudio i besplatno pivo uz savjet da mu da „otkaz“.

Neki misle da je piva jedini pravi izbor Neki misle da je piva jedini pravi izbor Foto: screenshot/Facebook

Nakon svih komentara, kreatorica objave zaključno je dodala: „Ako stvarno budem trebala birati između dečka i pive, naravno da će biti 1:0 u korist pive!“

Još vijesti