P.S. u Laganini

Najbolje reakcije na doček nogometaša: Jedni oduševljeni, drugi baš i ne – kako ste se vi proveli?

Jučer je organiziran doček hrvatskih reprezentativaca kojemu je, navodno, prisustvovalo više od 100.000 navijača.

19. prosinca 2022 10:36
Navijači na glavnom zagrebačkom trgu

Navijači na glavnom zagrebačkom trgu Foto: Ivan Smuk/Shutterstock

Hrvatski reprezentativci oduševili su sve nazočne na jučerašnjem dočeku, organiziranom upravo za njih. Nitko se nije nadao da će njemu prisustvovati toliki broj hrvatskih navijača, a atmosfera je, unatoč niskim temperaturama, podsjećala na jednako uspješnu 2018. godinu.

Broj prisutnih iznenadio je i Vatrene, što su to i sami naglasili kad su stupili na pozornicu.

Najviše iznenađenje im je bilo zbog vremena i niskih temperatura koje, očito, nisu zasmetale nikoga, pa tako ni sve tisuće navijača na glavnom zagrebačkog trgu.

Razočarenje navijača?

No, kao i uvijek kad o nekom događanju raspravljaju tisuće ljudi, mišljenja navijača o uspjehu dočeka podijeljena su. Iako su mnogi bili svjesni da će za dobru poziciju cijeli dan čekati njihov dolazak, nisu sigurni je li im se ta dobra pozicija isplatila s obzirom na, kako govore, lošu organizaciju dočeka.

Oni koji nisu „čuvali“ poziciju cijeli dan nisu ništa vidjeli.

Program su vodili Iva Šulentić i Luka Bulić koji su naposljetku nogometaše dočekali i predstavili na pozornici.

„Krenula sam prekasno i svjesna sam toga. Tek sam krenula u trenutku kada su reprezentativci sletjeli u Zagreb, ali sam mislila da će mi to biti dovoljno s obzirom na to da su to centra putovali nešto više od dva sata. Ipak na kraju to nije bila dobra odluka jer se trgu nisam mogla ni približiti, a kamoli vidjeti nešto. Pogled mi je bio uperen samo u tuđe jakne i kapuljače kojih je bilo brdo“, rekla je studentica Ana za Mojfaks o svojem iskustvu s jučerašnjeg dočeka.

Iako su reakcije na društvenim mrežama užarene zbog, kako govore, loše organizacije, nije sve tako crno! Pozitivnih reakcija ima, samo što društvenim mrežama kolaju većinom one negativne. Trg je jučer upravo zbog toga bio obojan crvenim bojama nastalim od baklji, ali i prepoznatljivih kockica koje su navijači imali na svojim majicama.

Cure samo željele snimiti Joška

Hrvatski reprezentativci pokazali su svoje oduševljenje zbog dočeka, a isto mišljenje dijele i brojni navijači, pogotovo oni koji su ih imali priliku i vidjeti, a možda i dobiti potpisane dresove.

@vecna.greska Joškec 🤍 #viral #foryou #recommendations #voiceeffects #fypシ #unoshowdown #foryoupage #tiktok @TikTok ♬ Hrvatska Zastava - Ivan Mandić

Najoduševljenije su bile djevojke koje su satima stajale pored ograda samo da „ulove“ Joška Gvardiola, a mnoge su u tome i uspjele.

Mažoretkinje zamijenili reprezentativcima

Tijekom njihovog dolaska na trg, mnogi su se i zabunili.

@karlo.basic2 #vatrenii🔥 #nogomet #dočekvatrenih #worldcup #worldcup2022 #zagreb🇭🇷 ♬ original sound - Karlo Bašić

Naime, u prvom autobusu koji je prolazio trasom, nalazile su se Zagrebačke mažoretkinje, a navijači su mislili kako su to naši nogometaši pa su prije vremena, za mažoretkinje, pripremili vatreni doček, ne znajući da su nogometaši bili u autobusu iza.

Svoje mišljenje o organizaciji dočeka podijelite u anketi!

Anketa

Kako je vama bilo na dočeku?

Ukupno glasova:

Još vijesti