P.S. u Laganini

Zagreb vrvi događanjima ovaj vikend: Koji je tvoj izbor – brucošijada FER-a, "Slow Fashion Show" ili Interliber?

Nije teško pronaći događaje za predstojeći vikend, teško je odlučiti se samo za jedno!

11. studenog 2022 13:39
Zagrebačka događanja tijekom vikenda

Zagrebačka događanja tijekom vikenda Foto: CatwalkPhotos; Melinda Nagy; Vladimir Hodac; S.D./Shutterstock

Vikend kuca na vrata, a to podrazumijeva stvaranje plana kako ćemo ga i gdje provesti.

Ako se nalaziš u Zagrebu, ta misija ti neće biti teška s obzirom na to da je Zagreb prepun zanimljivih događaja kojima možeš prisustvovati. Sve što trebaš je odabrati najbolji događaj i prepustiti se uživanju!

Revija „spore mode”

Ovog vikenda ponovno se održava modni događaj koji će okupiti sve ljubitelje i ljubiteljice mode. U pitanju je modna revija u sklopu dvodnevnog programa „Slow Fashion Weekend“ koji započinje u subotu, 12. studenog, u 11 sati. Lokacija održavanja je u klubu Aquarius, u kojemu će 13 kreativnih članova predstaviti modne komade koje su izradili za jesen i zimu.

Kako navode u opisu, „Slow Fashion Weekend” je osmišljen da pokaže širok spektar različitih modnih brendova koji teže ka održivosti i promoviranju spore mode.

Interliber još uvijek traje

Nadalje, najpoznatiji hrvatski sajam knjiga još uvijek traje! Interliberova događanja u punom su tijeku, a ona će se održavati sve do 13.11. u 19 sati. Lokacija je svima dobro poznata, na Zagrebačkom Velesajmu, a ako baš i nisi ljubitelj knjiga, svejedno možeš otići i pregledati drugu ponudu koja se nudi – dok još stigneš.

Najpoznatija zagrebačka brucošijada

Vjerojatno najpoznatija zagrebačka brucošijada održava se ove subote. 12. studeni nekima već je tjednima rezerviran za ovaj party koji se održava u KSET-u. Ako nemaš svoju ulaznicu, onda si u problemu, jer su je mnogi već kupili, a treba vidjeti ima li više uopće koja dostupna!

Dok je bilo još ulaznica na raspolaganju, njihova cijena iznosila je 80 kuna po komadu. Ono po čemu se brucošijada FER-a razlikuje od drugih je i količina izvođača s obzirom na to da će ih FER ove godine ugostiti čak 16 i to na tri različite pozornice!

Ostatak ponude?

Naveli smo samo neke od predstojećih događaja ovog vikenda među kojima možeš birati. Koju god odluku da doneseš, nećeš pogriješiti.

Ukoliko ti ovu događaji nisu dovoljni, ostatak možeš provjeriti ovdje!

vezano Brucošijade započinju već danas. Laganini Bliži se najiščekivanija brucošijada u Zagrebu: Natupa 16 izvođača na čak tri pozornice

vezano Brucošijade započinju već danas. Vodič za brucoše Mjesec brucošijada u Hrvatskoj: Provjeri gdje sve možeš tulumariti – već od danas

Još vijesti