V.F. u Laganini

10 serija zbog kojih je ove godine „gorio“ Google: Koje su vaše omiljene?

Netflix je u vodstvu, kad su popularne serije u pitanju.

16. prosinca 2022 13:27
Filmska večer

Filmska večer Foto: Nicolas Maderna via Shutterstock

Godina se polako bliži kraju. Koliko si puta gledao seriju umjesto da učiš? Nećemo te pitati koliko si kolokvija pao. Ili bolje rečeno, koliko kolokvija nisi pao. Ako si jedan od onih koji kažu da će učiti cijelu noć, a onda pogledaju cijelu sezonu serije tijekom jedne noći, vjerojatno je jedna od ovih serija „kriva“ što si pao kolokvij.

Donosimo ti listu serija koje su bile najpretraživanije na Googleu u 2022. godini, prema pisanju Jagran Josh.

Na prvom se mjestu nalazi Euphoria čija radnja prati tinejdžericu Rue koja se liječi od ovisnosti o drogi, a utjelovila ju je Zendaya.

Drugo mjesto je zauzeo prednastavak megapopularne serije Game of Thrones. Pogađaš, radi se o House of the DragonObje serije se mogu pogledati na platformi HBO.

Moon Knight je zauzeo treće mjesto, a riječ je o znanstveno fantastičnoj seriji Marvel Cinematic Universea te ju je moguće pogledati na platformi Disney+.

Čini se kako su ove godine izrazito popularne true crime emisije pa je tako Netflixova serija o stalkeru koji uhodi bračni par The Watcher zauzela četvrto mjesto. Na petom mjestu se nalazi opet Netflixova serija Inventing Anna o prevarantici iz New Yorka Anni Delvey.

Još jedna Netflixova true crime serija na popisu je Dahmer o poznatom serijskom ubojici Jeffreyju Dahmeru, a našla se na šestom mjestu.

Američka serija o superherojima The Boys osmišljena za Amazon Prime Video je zauzela sedmo mjesto na listi.

Tu je i Netflixova južnokorejska horor serija All of Us Are Dead o apokalipsi zombija koja se našla na osmom mjestu.

Predzadnja na popisu je također Netflixova fantasy serija The Sandman koja je adaptacija popularnog stripa. Na posljednjem mjestu je britanska tinejdžerska romantična drama Heartstopper, a može se pogedati na platformi Netflix.

Zanimljivo je kako su Netflixove serije definitivno najpretraživanije, ali nisu uspjele zauzeti prva tri mjesta na ovoj listi.

Vjerujemo da si i ti pogledao neku od njih, ali nemoj se zavaravati. One ipak nisu krive što si pao većinu kolokvija…

Još vijesti