M. P. u Laganini

Jutro ti je krenulo naopako? Donosimo ti tri zagrebačke lokacije gdje brunchevi nisu samo fotogenični nego i ukusni!

Ponuda koja će vas oduševiti

14. veljače 2023 16:18
Idealan brunch

Idealan brunch Foto: Brooke Lark/Unsplash

Obrok koji je nastao spajanjem riječi breakfast (doručak) i lunch (ručak), javnosti je poznatiji kao brunch, a mnogi ga vide kao druženje s najdražima nakon napornog radnog tjedna. Sastavni dio popularnog bruncha je nezaobilazna kava i raznolika ponuda hrane koja svakodnevno poprima posebna izdanja koja vrijedi probati.U moru ponuda, za vas smo izdvojili popularne lokacije koje moraš spremiti na svoju listu gastrofavorita.

Velvet

Prirodni sokovi, kava, slani kroasani, matcha latte i kolači samo su dio ponude popularnog lokala u Dežmanovom prolazu. Ova lokacija savršena je za opuštanje i razgovor uz zvukove prirode, a pogotovo za vrijeme toplijih dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VELVET (@velvetzagreb)


Melt

U centru grada smjestio se Melt, još jedna lokacija za idealan brunch koja je poznata po raznim okusima domaćih sladoleda savršene teksture. U njihovom jelovniku možete naći slatka jela poput granole i keksića s komadićima čokolade, a ako vam se jede nešto slano tu je Melt doručak sastavljen od jaja, slanine i mnogih drugih dodataka. Varijante njihovog bruncha možete degustirati u Radićevoj ulici 3A.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melt (@melt_zagreb)


Roots

Juice & cocktail bar u Tomićevoj ulici popularna je lokacija svih ljubitelja prijepodnevnih brunch druženja. Iz njihove ponude izdvajamo razne varijacije zobenih kaša, svježe sokove od voća i tople sendviče koji se rastapaju u ustima. Vjerujemo da je ukusan brunch i šarolika ponuda koktela dovoljan razlog da svratiš do ove lokacije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by roots.zagreb (@roots.zagreb)


Spremi ove adrese na svoju listu, provedi vikend u najboljem društvu i uživaj u bogatstvu okusa.

Još vijesti