S.D. u Laganini

Istina ili lažni trač? Hoće li biti nešto od ideje za ponovno okupljanje One Directiona?

2010. ova je grupa postigla svjetski uspjeh

17. travnja 2023 16:25
One Direction

One Direction Foto: onedirection/Instagram

Nakon što su glasine o ponovnom okupljanju najvećeg boy banda odjeknule medijima i društvenim mrežama, iste su vrlo brzo i negirane.

Naime, nedavno su se u medijima proširila šuškanja da će se puna postava, jednog od najvećih boy bendova na svijetu, One Directiona, pojaviti tijekom James Cordenove posljednje epizode „Late Late Showa“, 27. travnja.

Britanska grupa, koju čine Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne, Louis Tomlinson i Zayn Malik, službeno se raspala 2016. nakon što je 2010. postigla svjetsku slavu. Od tada su svi članovi nastavili sa solo karijerama, a Directioneri su čeznuli za danom kada bi se grupa mogla ponovno okupiti.

S obzirom na to da je Cordon dugogodišnji fan ovog boy benda i o svom prijateljstvu s članovima istog vrlo često priča i u eteru, mnogi obožavatelji smatrali su da bi glasina mogla biti istinita. Na njihovo razočarenje, spekulacije je vrlo brzo zaustavio službeni Twitter profil „Late Late Showa“.

 

 

„Nitko ne voli dečke više od nas... ali ova priča jednostavno nije istinita, ono što je istina jest da imamo apsolutno briljantno finale od 2 sata planirano za proslavu 8 godina #LateLateShowa u 22 sata 27. travnja“, napisali su.
 

Još vijesti