P.S. u Laganini

Gdje danas gledate utakmicu?! Ako planirate u ovaj vrući „studentski korner“, dođite barem sat vremena ranije

Bez obzira na to što je vrijeme kolokvija, studenti ne propuštaju utakmice hrvatske reprezentacije u Katru.

1. prosinca 2022 14:03
Gledanje Svjetskog nogometnog prvenstva

Gledanje Svjetskog nogometnog prvenstva Foto: Privatna arhiva/MojFaks

Svjetsko nogometno prvenstvo koje se ove godine održava u Katru u punom je jeku. U nedjelju smo svjedočili veličanstvenoj pobjedi naših reprezentativaca protiv Kanade koji su time cijelu Hrvatsku digli na noge, kao i studente koji su vjerno pratili svaki njihov pogodak.

Upravo zbog toga, diljem Zagreba organizira se skupno gledanje utakmica naše reprezentacije, a jedno od njih se održava i danas ususret dvoboja Hrvatska-Belgija. Kao i u nedjelju, studenti će utakmicu pratiti u dvorani „Pauk“ u sklopu Studentskog doma Stjepan Radić.

Atmosfera je najbolja na Savi

Iako se utakmica gleda i na drugim lokacijama, očito je da je upravo ova studentima najdraža. Ni ne čudi nas kada su i cijene pića u dvorani jeftinije nego u kafiću, a to nam je otkrila studentica Ivana koja je u nedjelju upravo tamo navijala za naše reprezentativce.

„Organizacija je bila odlična, pivo je koštalo 10 kn, a pod poluvremenom su bile i neke nagradne igre za ljude koji su se potpisali na račun svoje piće i ubacili u kutiju“, rekla je za MojFaks.

Osim jeftinijeg pića, napominje i da je dvorana „poludjela“ nakon svakog pogotka hrvatskih nogometaša.

„Cjelokupna atmosfera je bila odlična, cijelo vrijeme smo svi glasno navijali i podržavali naše nogometaše“, dodaje Ivana.

Mnogi utakmicu pratili sjedeći na podu

No, jedini problem u cijeloj ovoj priči je prostorni kapacitet. Naime, iako je dvorana „Pauk“ prostrana, veličina je ipak nedovoljna za količinu zainteresiranih studenata koji žele pratiti utakmicu. Bez obzira na to, vjerojatno svi koji su htjeli biti dio ove priče su u istoj i sudjelovali, pa bilo to i sjedenjem na podu.

„Na tekmu sam došla sat vremena ranije, dvorana je već tad bila puno što je bilo i očekivano jer je bila nedjelja pa su svi mogli gledati. Prijateljica mi je sačuvala mjesto jer bi u suprotnom morala stajati, a neki ljudi su ponijeli i dekice pa sjedili na podu“, objašnjava studentica.

Organizirane i nagradne igre u poluvremenu

Upravo zato, studenti, budite spremni za današnju utakmicu! Ukoliko želite sjediti na stolicama, onda već i prije 15 sati morate biti ispred „Pauka“ unutar SD-a „Stjepan Radić“.

Kako su na društvenim mrežama najavili iz Studentskog odbora Save, vrata dvorane se otvaraju u 15, a utakmica počinje u 16 sati.

Ne samo to, nego su u svojoj objavi napisali i koje će nagrade dijeliti. Tijekom poluvremena izvlačit će se sretni dobitnici koji osvajaju pivu gratis, a pravila su takva da kada kupe jednu pivu, moraju se potpisati na poleđinu računa pa time automatski ulaze u nagradnu igru.

Zato požurite, jer utakmica samo što nije počela!

Anketa

Gdje ćete vi gledati današnju utakmicu?

Ukupno glasova:


 

Još vijesti