P.S. u Laganini

Horoskopski znakovi koji će rasturiti u ljetnom semestru: Troje njih koji neće imati nikakvih problema

Ovo će vjerojatno biti najbolji ljetni semestar za ove horoskopske znakove.

2. ožujka 2023 12:04
Uspješan ljetni semestar za ova tri horoskopska znaka.

Uspješan ljetni semestar za ova tri horoskopska znaka. Foto: Kate Plotnik/Shutterstock

Mnogi studenti su već zakoračili u ljetni semestar, dok drugi čekaju da im on tek počne. Većina njih uvjerena je u mit da je ljetni semestar gotovo uvijek lakši od zimskog, ali to ne mora uvijek biti slučaj. Nisu svi fakulteti, a ni profesori isti da bi se ovakve tvrdnje mogle donositi na temelju pojedinačnih zaključaka.

No, za neke će ljetni semestar biti lakši, a i uspješniji od prijašnjih, kako navodi The Econimic Times. To se posebno odnosi na ova tri horoskopska znaka kojima se smiješe uspjesi na faksu, ali i u poslovnom smislu u narednih nekoliko mjeseci.

Ovan

Za Ovnove slijedi jedan lagan i uzbudljiv ljetni semestar! Ispite i kolokvije će polagati bez muke i to sa gotovo 100% točne riješenosti! Sav trud kojeg su godinama ulagati, sada će se napokon isplatiti.

No, neće samo na faksu briljirati već i na poslu, a moguće su i nove poslovne prilike za dodatnu zaradu u kojima će uživati.

Bik

Početak 2023. godine bio je poprilično izazovan za Bikove. Općenito im ništa nije išlo po njihovom planu, ali njihovo strpljenje zbog svih loših situacija će se napokon isplatiti u ljetnom semestru.

Možda neće položiti ili kolokvirati sve tijekom semestra, ali je sigurno kako je početak ljeta njihovo vrijeme! Što znači da će im ljetni ispitni rokovi u lipnju i srpnju proći idealno – ne samo da će sve proći iz prvog pokušaja već će ostvariti i dobre rezultate.

Blizanci

Ako će netko ove godine biti uspješan na svim područjima, onda su to Blizanci. Osim privatnog života koji će ići „kao po špagi“, slično ih čeka i na faksu, kao i na poslu.

Ponudit će im se neke nove prilike koje ostavljaju cjeloživotno iskustvo. Na poslu će to biti neka novija pozicija, a na faksu projekt koji će im možda obilježiti cijelu karijeru. Zato Blizanci, nemojte odbijati ništa novo što vam se ponudi u ljetnom semestru jer bi upravo to mogla biti prekretnica vaše karijere.

izvor: economictimes.indiatimes.com

 

Još vijesti