P.S. u Laganini

Hrvatska TikTokerica otkrila kako je dobila posao na Maldivima: „Sve je krenulo prije dvije godine u Zadru“

Frana Ugarković poznata je hrvatska influencerica i TikTokerica koja radi na Maldivima, a do prije nekoliko mjeseci je studirala u Južnoj Koreji!

26. travnja 2023 13:47
Hrvatska TikTokerica Frana radi na Maldivima kao instruktorica tenisa.

Hrvatska TikTokerica Frana radi na Maldivima kao instruktorica tenisa. Foto: franaugarkovic/Instagram

Frana Ugarković hrvatska je influencerica i djevojka poznatog hrvatskog influencerica, Joshue Cirjaka. Frana na svojem TikTok profilu često objavljuje videa na kojima joj zavide mnogi pratitelji.

To je sve zbog putovanja i mjesta koja obilazi, pa je tako donedavno studirala u Južnoj Koreji. Tamo je provela cijeli semestar, u gradu Seoulu.

@frana Dekavita ili Cedevita??😂🇯🇵🇭🇷 #japan #croatia #hrvatska #balkan #fyp #hrvatska🇭🇷 #cedevita ♬ カタコト - sloppy dim

Iz Južne Koreje često je dijelila videa svoje svakodnevne rutine, isprobavanja korejskih slatkiša, kao i druženja s drugim studentima, a ona se danas nalazi na Maldivima.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TRULY FRANKIE (@franaugarkovic)

 

Naime, tamo se zaposlila kao instruktorica tenisa, a njezine TikTok pratitelje je zanimalo kako je uspjela pronaći posao u potpuno drugoj državi koja je zaista daleko od Hrvatske.

@frana Replying to @Jagodica hvala na pitanju! Nadam se da sam objasnila što te zanimalo 🥰💞 #Maldivi #Maldives #tennis #tenniscoach #hrvatska #croatia #fyp #balkan ♬ original sound - FRANA

Frana je odgovorila na ovo pitanje te objašnjava da je cijela njezina poslovna avantura kao instruktorice tenisa započela još prije godine, kada je u Zadru radila isti posao preko ljeta. Kako govori, radila je za njemačku tvrtku, odnosno akademiju koja svoje podružnice ima u mnogim luksuznim hotelima i resortima diljem cijelog svijeta.

@frana Living my best life 🤩🌴🌺 #maldives #maldivi #vlog #tennis #fyp #hrvatska #croatia #balkan ♬ Summer, sea, tropical, EDM, refreshing, western music - arachang

To joj je i pomoglo kod Maldiva, s obzirom na to da je ostala u kontaktu s vlasnikom te njemačke akademije, koji joj se javio ove zime te joj ponovno ponudio isti posao. Tako je Frana završila na Maldivima, gdje istovremeno uživa i radi, a atmosferu prenosi na svojem TikTok profilu.

Još vijesti