M.D. u Laganini

Ideje za malo drugačiji doček Nove: Zanemari društvena očekivanja i zabavi se onako kako ti najviše odgovara!

Opuštena zabava s najdražom ekipom za nezaboravni doček 2023.

23. prosinca 2022 11:38
Doček Nove Godine

Doček Nove Godine Foto: Kateryna Hliznitsova via Unsplash/Unsplash

Kraj je godine polako se bliži Silvestrovo i doček Nove Godine. Neki svoj doček planiraju mjesecima unaprijed, spremne su odjevne kombinacije i samo se čeka glamurozni početak slavlja čija cijena svake godine skače u nebo.

Nikako prijateljski za studentski džep. A pored toga nerijetko se dogodi da ono što se planira mjesecima ispadne totalni promašaj, dok spontana zabava s ekipom bude pun pogodak.

Priča o dočeku pratit će te gdje god se okreneš i ako više ne znaš kako ćeš uploviti u 2023. pronađi se u jednoj od ovih drugačijih ideja. Zanemari društvena očekivanja i zabavi se onako kako ti najviše odgovara.

Pidžama party

Smrzavanje na trgu ili ulici uz doček na otvorenom ne zvuči ti primamljivo čak iako je za zabavu zadužen tvoj omiljeni bend?

Umjesto toga pripremi svoju najdražu pidžamu, pozovi najbolje prijatelje i javi im koji je dress code. Spremite jela koja volite i nazdravite svom opuštenom dočeku novih izazova u novoj godini.

Karaoke

Sve što radiš u životu bolje je uz glazbu. Nije bitno pjevaš li kao slavuj ili pak nemaš sluha. Zabava uz karaoke uvijek je dobra ideja. Kad je tu i najdraža ekipa onda sve ide još bolje.

Glazba, riječi i tvoji prijatelji kao prateći vokali – što ti više treba? Odaberite svoje najdraže pjesme i neka se noć zarola. Mikrofon će postati zvijezda večeri, a vi ćete se pošteno zabaviti.

Pleši do jutra

Uz glazbu se najbolje slaže ples. Ako ga već na karaokama niste uključili onda je sad pravo vrijeme da večer podignete na novu razinu. Osim što ćete plesom skinuti sav višak kalorija koji se nakupio preko blagdana dobro ćete se i nasmijati.

Igru možete začiniti tako što ćete jedni drugima zadati plesne korake, a uz to probajte i zapjevati. Neka nastup bude potpun!

Društvene igre

Pronalaziš nove riječi u Aliasu, gradiš posjede i hotele u Monopolyju, crtaš najveće umjetničko djelo u Pictionaryju ili pak redaš runde u Drinkopolyju jedno je sigurno – ovo može biti najbolja zabava za kraj godine i početak nove. Skupi ekipu, odaberite igre koje želite i prihvatite njihove izazove.

Lov na blago

Društvenu igru možeš podići na još veću razinu i uživati u brojnim izazovima i iznenađenjima. Ova ideja zahtijeva malo pripreme, ali zato pruža adrenalin cijelu večer.

Pripremi kartu uputa i prema toj karti navođenja sakrij poklone, izazove ili iznenađenja za prijatelje. Karta može biti ograničena na samo jednu sobu, cijelu kuću ili kvart – pusti mašti na volju!

Još vijesti