L.B. u Laganini

Ideš na Interliber? Provjeri koliki si književni „maher“ u ovom kvizu za ljubitelje čitanja

Za sve knjiške moljce koji uživaju u čitanju, donosimo književni kviz nadahnut popularnim međunarodnim sajmom Interliber.

9. studenog 2022 13:10
Čitanje je cool!

Čitanje je cool! Foto: file404 via Shutterstock

Ovih dana održava se međunarodni sajam knjiga i učila Interliber.

Ovaj sajam rado posjećuju školarci, studenti, ali i zaljubljenici u knjigu i književnost svake životne dobi, koji koriste priliku da po povoljnijim cijenama kupe naslove koje su unaprijed odabrali ili se pak „zakače“ za nešto novo i još nepoznato, po preporuci izdavača.

Ako i vi volite čitati, a u školi ste bili prvi izbor profesorice iz hrvatskog jezika kad je trebalo raspravljati o lektiri i zadaćnicama, onda ćete uživati u ovom kvizu koji će vas izazvati da provjerite koliko toga znate i koliko se toga sjećate, kad je književnost u pitanju.

Čak i ako ne znate sve odgovore, nemojte se pokolebati – čitajte i dalje i uživajte u literarnim, publicističkim i znanstvenim djelima po izboru jer obogaćuju naš vokabular, aktiviraju našu maštu i svakako vas čine zanimljivijim sugovornikom u društvu.

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

vezano Kad vidiš ove papire vjerovatno ti se javlja glavobolja Postani student Znaš li odgovore na ova pitanja s državne mature? Riješi kviz i testiraj svoje znanje!

vezano Koliko voliš hrvatski treš? Laganini Zagrijavanje za vikend kreće! Svaki ljubitelj hrvatskog treša imat će sve točne odgovore na ovome kvizu

Još vijesti