Joshua uspoređuje uvalu u Hrvatskoj s Maldivima

Joshua Čirjak je mladi dizajner i TikToker kojeg prati skoro 90 tisuća ljudi. Ponosni je vlasnik brenda I Used to Dream, a javnosti je nedavno predstavio pametne hoodice koje je napravio u suradnji s Infobipom.

Njegova karijera je započela kroz objektiv, a na TikTok profilu često možemo vidjeti prekrasne kadrove s putovanja i neotkrivene lokacije diljem Hrvatske. Mladi influencer Joshua često putuje po svijetu, a pratitelji željno iščekuju predivne prizore koji su prikazani na poseban način.

 

@joshuacirjak Sigurno najljepša uvala u Hrvatskoj a pripada otok Lošinju 😍 @visitlosinj 🤍 #losinj #islandreccomendations #croatia #croatianboy #hrvatska #balkan #viral ♬ original sound - Joshua Cirjak

 

Tako je objavio videozapis koji je skupio preko 500 tisuća pregleda, a kadrovi prikazuju jednu uvalu na otoku Lošinju koju Joshua smatra najljepšom u Hrvatskoj. Radi se o uvali Liska Slatina, a naziva ju hrvatskim Maldivima – videozapis krase predivni prizori snimljeni iz zraka.

Mali i Veli Lošinj okruženi su predivnim netaknutim plažama i uvalama, more je tirkizno plave boje, a velike su šanse da ugledate i delfine koji preskaču valove. Mnogi ih opisuju kao savršenu ljetnu destinaciju za one željne mirnog odmora, a Joshua savjetuje da spomenutu uvalu svakako stavite na travel listu.

Bluvinil u intervjuu za BuzzIN!

joshua čirjak neotkrivene lokacije hrvatski Maldivi Liska Slatina lošinj savršena ljetna destinacija

Još vijesti