M. P. u Laganini

Uz pomoć ove formule vaš reels će imati preko 50 tisuća pregleda

Videozapis ne smije biti monoton, a prve dvije sekunde moraju biti upečatljive

3. ožujka 2023 17:12
Instagram reels

Instagram reels Foto: Ascannio/Shutterstock

Influencerica Katarina Vitić na svom TikTok profilu pojašnjava korisne trikove za Instagram i pratiteljima daje savjete koji će im pomoći u dobivanju što većeg broja pregleda na objavama koje su podijeljene na društvenim mrežama.

Osim što se bavi vođenjem svog profila i konzultacijama s klijentima, Katarina je krajem 2021. godine kreirala prvi digitalni album u Srbiji. Inače se bavi marketingom, a u želji da ostane u toku s promjenama stvorila je digitalni album koji može biti savršen poklon za vaše najdraže.

Na svom TikTok profilu podijelila je s pratiteljima formulu za reels koja će omogućiti da svaki objavljeni reels ima preko 50 tisuća pregleda. Katarina ističe da je najbitniji početak, prve dvije sekunde odlučuju hoće li netko pogledati videozapis do kraja. S obzirom na to, važno je potruditi se da prve dvije sekunde budu upečatljive kako bi zainteresirale javnost.

 

@katarina.vitic Formula za Reels! #marketing #marketingsaveti #reels #savetizamarketing #instagramsaveti #instagrammarketing ♬ original sound - katarina.vitic

 

Druga važna stavka je način na koji predstavljaš informacije koje daješ korisnicima društvenih mreža, a od velike su važnosti i riječi koje naglašavaš. Katarina dodaje kako videozapis nikako ne smije biti monoton, a često mijenjanje scene ili pozadine gdje snimaš navesti će ljude da pogledaju videozapis do kraja.

Za kraj govori da je u situaciji gdje si nekome zadržao pažnju do kraja, važno dati poziv na akciju jer u suprotnom tvoj video neće imati smisla. Poziv na akciju je radnja koju bi pratitelji trebali poduzeti nakon pregleda vašeg sadržaja na društvenim mrežama.

Ukoliko želiš postići veći broj pregleda na društvenim mrežama, isprobaj ovu formulu i potrudi se kontinuirano objavljivati sadržaj.

Još vijesti