Petra Kurtela pokazuje trik za rješavanje štucanja.

Hrvatska influencerica, glumica, a sada i natjecateljica showa „Plesa sa zvijezdama“, Petra Kurtela, podijelila je trik kako se možeš riješiti štucanja u svega nekoliko sekundi!

Kako govori u svojem TikTok videu, gdje je i pokazala trik protiv štucanja, to je jedini i 100-postotni učinkoviti način da se riješite, često napornog štucanja. Ono što je potrebno napraviti je popiti vodu, ili neko drugo piće, ali ne onako kako bismo ju inače popili, već naopako!

@petrakurtela Life hack. Nema na čemu.😎 #lifehack #fy #balkan #fypシ #fyp #foryou ♬ original sound - petrakurtela

Što znači da glavu trebamo nagnuti prema naprijed i vodu popiti s kontra strane. Kako Petra objašnjava, potrebno je popiti minimalno četiri gutljaja vode, ili nekog drugog pića i tako će se štucanje zaustaviti.

Očito da nije jedina koja zna za ovaj trik, s obzirom na to da su se u komentarima javili brojni TikTok korisnici koji su potvrdili kako ovaj način zaista zaustavlja štucanje. Ne samo to, nego su komentirali i oni koji za ovaj trik znaju već više od 15 godina, a za njega su im otkrile starije generacije majki, očeva ili baki. Zato isprobajte ovaj trik i provjerite radi li i u vašem slučaju!

Još vijesti