Psihološke igre.

Psihološki trikovi se poigravaju našim umom, mozgom i razmišljanjem. Jedna od njih je upravo i ova psihološka igra u kojoj sudionici moraju odgovoriti na pitanja čim brže.

Što znači da se prihvaćaju oni odgovori koji im prvo „padnu na pamet“ nakon što im se zada pitanje u ovom TikTok videu. Tako je prvo pitanje koliko iznosi zbroj brojeva 1+1. Nakon toga slijedi odmah slijedi rezultat zbroja 2+2 i 4+4 te 8+8. Nakon svih ovih rezultata, na koje svi znamo odgovoriti, slijedi pitanje o povrću.

Mrkva ili neko drugo povrće?

Naime, morate navesti povrće koje vam prvo padne na pamet nakon ovog pitanja i to što prije moguće! Zanimljivo je to što većina nas prvo pomisli na mrkvu, pa ju većina onda i navodi nakon ovog pitanja. Ako ste i vi naveli mrkvu, to znači da vaš mozak radi na isti način kao i od ostalih 90 posto ljudi koji igraju ovu igru.

 

@hediehsafiyari Play this mind game with me. Learned it from @Trey Tucker #psychology #mindgame #mindblown ♬ original sound - Hedieh Safiyari

 

Ukoliko ste naveli neko drugo povrće, a da nije mrkva, znači da imate samostalno i drugačije razmišljanje koje se ne poklapa s većinom. Što uopće nije loše, jer dokazujete da vaš um drugačije reagira, ali i razmišlja u odnosu na masu, čak i kada vas netko jednostavnim zadacima i pitanjima pokušava navesti na očekivani odgovor.
 

psihološka igra psihološki trikovi ljudski um igre razmišljanja

Još vijesti