L.B. u Laganini

'Kad te ja počupam…' Studentice zbog dečka zaratile na društvenim mrežama: 'Pale' ružne prijetnje

Na Facebook grupi Filološkog fakulteta dvije su kolegice ušle u otvoreni verbalni rat.

4. srpnja 2022 12:38
Dvije studentice ušle su u otvoreni rat na društvenim mrežama...

Dvije studentice ušle su u otvoreni rat na društvenim mrežama... Foto: photoiva via Shutterstock

Naime, jedna je drugoj uputila otvorene prijetnje jer je njen partner bacio oko na ogoljene noge te druge djevojke.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Student psihologije otkrio kako zaustaviti svaku svađu u vezi: „Postavite samo jedno pitanje!"

Barem tako smatra uvrijeđena djevojka koja kolegici zamjera koketiranje s njenim dečkom dok istovremeno ne preispituje njegovo ponašanje i "moral".

Sve je krenulo nakon komentiranja objave u grupi, na što ju je ljubomorna djevojka upitala: "A što ti tražiš ovdje?", piše portal Naj žena, na kojemu su i objavili ove screenove iz spomenute Facebook grupe.

Prijetnje studentice brzo su eskalirale... Prijetnje studentice brzo su eskalirale... Foto: screenshot, Facebook via najzena.rs

Čini se da u početku prozvana djevojka A.R. nije znala tko joj se obraća i iz kojeg razloga, no to nije smelo M.R. da nastavi komunikaciju.

"Ne pravi se naivna, sklanjaj mi se s puta", napisala je M.R. dotičnoj na što je djevojka odgovorila: "Jesi li dobro, ne znam 'ko si, bože sačuvaj". Nakon toga stvari su se zaoštrile.

"Znam da ne znaš 'ko sam, ali znam i da si mi muvala dečka na nekoj dodjeli nagrada. Obukla si kratku haljinu i on ti je gledao u butine. A kada te ja počupam neće ti pomoći ni taj Bog kojeg spominješ", napisala je žustro M.R.

Riječi koje je uputila ljuta studentica nisu nimalo lijepe... Riječi koje je uputila ljuta studentica nisu nimalo lijepe... Foto: screenshot, Facebook via najzena.rs

Studentici A.R. je očigledno ovo bilo smiješno pa je djevojci koja joj je zaprijetila poručila da "nije normalna", ali je tada napadačica iza tastature još više planula.

vezano Slika nije pronađena Laganini [VIDEO] Zbog svađe s dečkom, svojim se Golfom zabila u njegov BMW – više puta

"Koliko god da ja nisam normalna znaj da te čekam da ti naplatim za tvoje nemoralno ponašanje. Kazna će biti surova pa se nećeš više smijati, pa ti vidi čijeg ćeš dečka napadati", završila je sa svojim opasnim prijetnjama dotična M.R..

izvor: najzena.rs

Još vijesti