Isprobajte ovaj jednostavan trik

Uskoro počinje nova akademska godina, s njom i sve one „slatke“ studentske brige, a jedna od njih je definitivno pranje i sušenje rublja.

Oni koji nemaju perilicu rublja se snalaze na razne načine, a uvijek su tu i praonice rublja koje mogu biti idealna alternativa. Studenti koji žele oprati rublje u praonicama u Studentskom domu „Stjepan Radić“ i „Cvjetno naselje“ moraju prethodno rezervirati termin, otići na blagajnu i kupiti žeton za pranje.

 

 

S obzirom da su u praonicama često gužve, studenti se odluče oprati sami robu „na ruke“ ili zamole kolege koji žive u stanu da im ubace u perilicu rublja. Naravno, takvu uslugu ti neće učiniti svatko pa se moraš snaći kako osušiti silnu količinu rublja. Kako bi vam olakšali studentske brige, pronašli smo jedan koristan trik.

Na Instagram profilu „kafoholicarke“ demonstriran je način na koji trebate složiti rublje da bi vam stala što veća količina. Trik je veoma jednostavan – potrebno je samo preokrenuti odjeću kao što je prikazano u videozapisu. Vrijedi probati!

nova akademska godina pranje i sušenje rublja praonica na Savi trik za brže sušenje

Još vijesti