V.K. u Laganini

Evo kako se PRAVILNO kuha tjestenina po maturi iz hrvatskog

Počeli su snimati video isječke o tome kako se kuha tjestenina po receptu s mature.

24. lipnja 2022 16:01
Na maturi su imali pitanje o kuhanju tjestenine.

Na maturi su imali pitanje o kuhanju tjestenine. Foto: shutterstock by nerudol

Naravno da nije dugo trebalo da hrvatski maturanti počnu raditi urnebesne TikTokove na temu koja ih muči sve: Matura.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Pojeo cimerove ostatke hrane pa završio u bolnici: Morali mu amputirati dijelove tijela

Maturanti su se mjesecima pripremali, učili, pamtili podatke kako bi što bolje napisali ispit iz Hrvatskog jezika. Kada su otvorili pitanja na ispitu na višoj zazini, ostali su iznimno iznenađeni jer ima se na maturi pojavilo pitanje o tjestenini.

Stoga, nije trebalo dugo čekati da im proradi kreativnost kako bi snimili urnebesne video isječke na temu kako se zapravo pravilno kuha tjestenina.

@ttijaa al bas je bila vajb #fyp #foryou #matura #matura2022 #maturahrv #foodwehate ♬ original sound - Jelena Dunjić

 „Ja kad želim dodat ulje u tjesteninu da se ne zalijepi, al' matura iz hrvatskog kaže drugačije“, piše maturantica na svom video isječku na TikToku na kojem ona isprva želi staviti ulje u vodu da se tjestenina ne zalijepi, no, ipak odustane.

vezano Slika nije pronađena Laganini Studentice skoro zapalile stan jer nisu znale da za kuhanje tjestenine trebaju vodu  

@laramarkota #matura2022 #hrvatski #fyp ♬ TROLLZzz Dance - Cassidy Condie

 Ostali video isječci također su varijacije u kojima mladi odbijaju staviti ulje u tjesteninu, ili kasnije prati tijesto, jer „tako im je rečeno na maturi“.
„Nemoj pod vodu slučajno stavit“, "Sol, sol i samo sol“.

vezano Evo kako napraviti ovu prezentaciju! Akademska četvrt Je li ovo najbolja prezentacija na fakultetu koju ste ikada vidjeli?  

@onlygiuro

Matura 2021/2022

♬ Originalton - 🫀🏥

  „Posljednje mjesto za koje sam mislila da će me naučiti kako se kuha tjestenina“, pišu maturantici pod viralni video. „Educirala me ova matura za život više nego program škola za život“, komentiraju.
 

Još vijesti