M.D. u Laganini

Kim Kardashian na Harvardu! I ne, nije bila samo u prolazu

Kim je suosnivačica popularnog bredna SKIMS.

25. Siječnja 2023 11:48
Kim Kardashian na Harvardu

Kim Kardashian na Harvardu Foto: Kim Kardashian/Instagram

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian dobila je još jednu potvrdu da je ozbiljna poslovna žena. Naime, imala je priliku održati predavanje studentima na prestižnom Hrvard Business School o svom brendu odjeće SKIMS čija je vrijednost procijenjena na više od 3,2 milijarde dolara.

Kim je sa suosnivačem SKIMS-a Jensom Gredeom studentima održala dvosatno predavanje o marketingu, izazovima i uspjesima. Unatoč tomu što su studenti predavanje ocijelini najvišim ocjenama, društvene mreže pljušte negativnim reakcijama.

Nižu se negativni komentari u kojima ljudi navode da joj nije mjesto na Harvardu. „Kad je Kim počela držati predavanja na mjestima kao što je Harvard, znaš da nam je društvo krenulo nizbrdo“, „Recesija je stvarno stigla“, „Stjecanje diplome bi trebalo biti na tvojoj 'bucket' listi“, neki su od komentara u nizu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

„Predavala sam na Harvard Business School, za njihov kolegij koji se zove Moving Beyond DTC. Zadatak polaznika bio je naučiti o SKIMS-u, tako da smo moj partner Jens i ja govorili o našem marketingu, izazovima i najvećim uspjesima. Jako sam ponosna na SKIMS i pomisao da je on dio onoga što se uči na Harvardu je luda!“, napisala je Kim na svom Instagramu.

 

Još vijesti