P.S. u Laganini

Upozorenje! Od ovog stana dobit ćete klaustrofobiju, a cijena najma mu je 4600 kuna

Iako za New York to vjerojatno nije visoka cijena, našem standardu definitivno ne odgovara.

12. prosinca 2022 13:00
Klaustrofobičan stan u New Yorku

Klaustrofobičan stan u New Yorku Foto: calebwsimpson via TikTok/Screenshot

Naviknuli smo vidjeti svakakve sobe, stanove i podrume u kojima studenti žive. Upravo su najgori oni koji se nalaze u velegradovima, gdje su cijene izrazito visoke, a smještaj im je prijeko potreban.

Jedan od poznatijih TikTokera upravo je na toj društvenoj mreži objavio video u kojem je pitao djevojku s ulice koliko plaća svoj stan u New Yorku te može li ga snimiti. Djevojka mu je ustupila stan za snimanje, a ujedno je i odgovorila da ga plaća 650 dolara što je otprilike oko 4600 kuna.

Gdje je kupaonica?!

Upravo ta cijena, koja je za New York mala, a za nas izrazito visoka, definitivno ne opravdava viđeno. Naime, njezin stan je toliko malen da se u cijelo videu ni ne vidi gdje joj se nalazi kupaona s WC-om, a krevet joj je ravno iznad „dnevnog boravka“.

@calebwsimpson

The video that started it all!

♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Ne samo što je izrazito malo i skučeno, mnogi u komentarima složili su se oko najveće mane ovog „stana”. Većini gledatelja najgore od svega je upravo to što nema prirodne svjetlosti, osim jednog prozora na visokom stropu koji ne možeš ni dohvatiti.

Osim toga, mnogi se pitaju kako je uopće legalno iznajmljivati ovakav stan koji nema evakuacijski plan u slučaju potresa, požara ili drugih hitnih situacija.

Međutim, kao što je vidljivo iz videa, ova djevojka u potpunosti je zadovoljna svojim smještajem.

Još vijesti