V.K. u Laganini

Koja boginja: osvetila se za varanje na najoriginalan način, pa postala viralna

Osveta je najbolja kada je servirana hladna.

12. kolovoza 2022 11:28
Pa ti varaj!

Pa ti varaj! Foto: shutterstock by Prostock-studio

Prevara ljubavnog partnera jedna je od najgorih stvari koje možeš napraviti nekome koga navodno voliš. Uvijek je bolje prekinuti odnos nego varati nekoga njemu iza leđa.

vezano Preko koda s tampona pokušala saznati vara li ju dečko Laganini Studentica pomoću tampona pokušala saznati vara li ju dečko: Sve objavila na TikToku

Osim toga, prevareni se osjećaju ljutito, razočarano i nevoljeno, pa neki ponekad smisle i osvetu osobama koje su ih prevarile.

Čitatelji australskog tjednika Mackay and Whitsunday Life ostali su iznenađeni jednom stranicom za vrijeme čitanja.

Naime, na četvrtoj stranici, umjesto klasičnih članaka s oglasnim prostorom osvanula je samo jedna velika poruka.

vezano Slika nije pronađena Laganini Tinder profil studentice psihologije iz Splita postao hit: 'Ako imaš psihičkih problema, to je plus'

"Kupila sam ovo tvojom kreditnom karticom"

„Dragi Steve, nadam se da si sretan s njom. Sada će cijeli grad znati da si prljavi varalica. Od Jenny. P.S., kupila sam ovu reklamu s tvojom kreditnom karticom“.I sam je tjednik na svom Facebook profilu objavio obavijest u kojem su se osvrnuli na ovu originalnu osvetu.

„Jutros smo preplavljeni desecima poruka o Oglasu na 4. stranici Mackay Lifea – Budući da ima previše za odgovoriti, htjeli smo se time pozabaviti ovdje“, pišu u svojoj obavi, pa kreću odgovarati na najčešće upite svojih čitatelja po rednim brojevima.

vezano Slika nije pronađena Laganini Studentica se udala za 80-godišnjeg umirovljenika: 'Naša je ljubav sirova i lijepa'

„Ne znamo tko je Steve, ali očito je bio vrlo loš“, stavili su pod obavijest broj jedan. Druga je glasila: „Nećemo otkriti nikakve detalje o Jenny“, a treća obavijest odnosila se na naplatu natpisa preko cijele stranice: "Nismo teretili predmetnu kreditnu karticu“.

„Ne nose sve heroine plašt“

Ova originalna osveta postala je viralna u samo nekoliko sati nakon objave, pa je dobila je lavinu komentara ispod Facebook objave ovog tjednika, od kojih većina hvali potez prevarene žene.

vezano Slika nije pronađena Laganini Za sva slomljena srca i nevoljene: Nazovi žohara po bivšem ili bivšoj (ili omraženom političaru)

vezano Slika nije pronađena Laganini COVID-19 im je oduzeo seks: Studenti krive pandemiju za 'prisilni celibat'

„Znači kažete mi da je Jenny sada slobodna? Bok Jenny, volim duge šetnje po plaži…“, piše u komentarima. „Jenny zvuči kao osoba s kojom želim biti prijateljica“, „Ja sam ovdje da vidim hoće li tko označiti Stevea iz reklame“, „Steve je gotov“, „Ovo je dobra lekcija: Nemoj raditi loše stvari ako ne želiš da cijeli svijet sazna o tome“. Čak ti ne trebaju ni društveni mediji, dovoljan je i papir“, pišu komentatori. „Ne nose sve heroine plašt". "Jenny mi je nova najdraža osoba“, pišu komentatori u znak podrške Jenny. „Ups, Mislim da si razljutio Jenny, Steve“, obraćaju se i njemu.

 

Još vijesti