V.K. u Laganini

[VIDEO] Student pokazao kako suši čarape u domu: 'Jel' tako i s gaćama?'

Ekološki osviješteno sušenje odjeće pomoću sunčeve topline.

25. kolovoza 2022 14:17
Kako sušiti čarape? Na suncu!

Kako sušiti čarape? Na suncu! Foto: screenshot via TikTok@bega2023

Život u studentskim domovima donosi nebrojeno mnogo uspomena koje ljudi pamte do kraja života. Osim toga, zbog toga što su sobe u studentskim domovima vrlo male, studenti koji žive u domovima moraju biti vrlo kreativni po pitanju najboljeg iskorištavanja i to malo prostora što imaju.

vezano Kruh i voda za doručak, ručak i večeru... Laganini Student objavio video pa nasmijao sve: 'Najdraža hrana – kruh, najdraže piće – voda'

Osim malog prostora, studenti se suočavaju s još jedni problemom: gdje prati i sušiti odjeću. Ako nemaju sušila koje bi mogli postaviti na balkone, ispred vrata ili u hodnike, studenti se moraju snalaziti na drugačije načine.

Neki svoju odjeću suše po prozorima, postavljaju na radijatore, a neki su kreativni pa koriste prirodan način sušenja – sunce.

vezano Zbog sunca im se kvari hrana... Laganini Kako izgledaju improvizirani frižideri u studentskim domovima?

Jedan je student iz studentskog doma Nedžarići iz BiH objavio humorističan video kako on suši čarape, pa je time nasmijao mnoge i zaradio je oko 1400 lajkova.

U video isječku se čuje zvuk kako se nešto prži na ulju, dok se vidi kako on polagano okreće svoje čarape na podlošku i suncu.

@bega2023 #studentskizivot #studentlife #nedzarici ♬ original sound - Bega 𝕷𝖊𝖌𝖊𝖓𝖉

 "Je l' to 7 dana na jednu stranu, pa 7 dana na drugu? Je l' tako i s gaćama?", upitao ga je netko u komentarima, na što je autor TikToka odgovorio: "Tko je rekao da perem gaće?", uz smijeh.

"Na sunce da se osuši", piše još netko. "Ovo je genijalno", pišu drugi komentatori.

  vezano Uvjet: mora imati sobu na Savi Laganini Student nije dobio dom pa traži curu da žive skupa: 'Nisam Hercegovac niti pijem kao Zagorac'

Još vijesti