V.K. u Laganini

Kćer je trudna, ali ne želi brak pa ju majka tjera na abortus: Pokrenuli žustru raspravu

Kćer se ne želi udati, a trudna je sa svojim dečkom. Njenoj to majci smeta pa nagovara kćer da napravi abortus.

23. lipnja 2022 14:55
Majka ju tjera ili na brak ili na abortus!

Majka ju tjera ili na brak ili na abortus! Foto: Shutterstock by Antonio Guillem

Zabrinuta majka iz Australije nedavno je izazvala žestoku raspravu nakon što je u radio emisiji otkrila da pokušava uvjeriti svoju 20-godišnju trudnu kćer na abortus. Na popularnu radijsku emisiju na KIISFM-u koju vode Kyle i Jackie O, nedavno je nazvala zabrinuta majka Kathy, koja je pritom kazala da njena kćer, koja živi s njom ima dvije opcije: ili se mora udati za oca djeteta ili da prekine trudnoću.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Šokantno! Studenti zapravo ne znaju u kojoj dobi opada plodnost žena, ali i muškaraca

„Odrasla sam u vrlo strogom domu. U to vrijeme nisi mogao imati dijete, a da se nisi udala“, kazala je majka u eter i dodala „da je to dijete, a ne pas“. Kći ove 48-godišnjakinje trudna je šest tjedana sa svojim dečkom s kojim je u vezi već dvije godine, a svatko od njih živi sa svojim roditeljima.

vezano Šokantne ispovijedi podigle su buru u javnosti... Nakon predavanja Studenti arhitekture optužili profesora za zlostavljanje: Svjedočanstva su šokantna

Kćer nije zainteresirana za brak

„Svađali smo se oko toga, rekla sam joj da bih voljela da se uda, ali ona nije zainteresirana za brak“, pojašnjava majka stavove svoje kćeri. Na njene izjave, voditelj ju je upitao: „Znači, bila bi sretna da postaneš baka i da dobiješ dijete da se oni vjenčaju i idu naprijed u životu onako kako ti misliš da bi se to trebalo dogoditi?“, na što je Kathy odlučno kazala: „Da, želim“.

U raspravu se uključila i popularna voditeljica svojim komentarom na majčinu izjavu. „To je veliki poziv Kathy da kažeš da netko mora prekinuti trudnoću zbog zastarjelog uvjerenja“, kazala je Jackie O.

vezano Slika nije pronađena Akademska četvrt 'Profesor mi je rekao lutkice…' Zabrinjavajuće: Skoro petina studenata izložena seksualnom nasilju na fakultetu

Kathy je pritom dodala da ne vjeruje da je mladi par „emocionalno spreman“ za odgovornost koja dolazi s djetetom i da se brine da bi bez obaveze braka dečko mogao napustiti njenu kćer.

Što ako ovaj tip samo odluči od**? Što onda? Bit ću s bebom i djetetom. To mi je obaveza..:“, tvrdi dalje Cathy. „Također, želim da ona shvati da, ako nastavi s ovim, mora razraditi kako će to izvesti, oboje zapravo, financijski. Kako će uzdržavati dijete kad neće moći raditi?“, nastavlja Cathy, iako otac djeteta ima stalan posao, no, kako kaže Kathy, nema velika primanja.

vezano Slika nije pronađena Postani student Studenti rekli da! Obavezan ispit spolne zrelosti prije faksa? 'U školi nas ne pripreme na realnost seksa'

Uključile su se sve strane

Voditeljski je par tražio od svojih slušatelja komentare i nije dugo trebalo da se pokrene žustra rasprava. Jedna bivša medicinska sestra, Karen, javila se u emisiju kako bi podijelila sa slušateljima svoju emotivnu životnu priču o tome kako ju je stroga majka natjerala na abortus dok je bila mlada i da se kaje zbog toga što ju je poslušala. Ova 50-godišnjakinja je kroz suze kazala da od tada više nije mogla zatrudnjeti te da je imala šest spontanih pobačaja.

Javio se i pozivatelj Matt koji je žestoko osudio Cathy i kazao je pritom da je ona „odvratna“ kada je rekla svojoj kćeri da prekine trudnoću. „Ne možete kontrolirati život svoje kćeri, ona ima 20 godina, zaboga, odrasla je, nije više tinejdžerka“, poručio je.

vezano Slika nije pronađena Vijesti Novi zakon protiv golotinje na mobitelima: Slanje fotografija 'one stvari' kažnjavat će se zatvorom

„Tko je umro i učinio tebe Bogom?“

S druge strane, javio se jedan slušatelj koji je bio na strani majke „100 posto“, rekavši kako ne misli da je 20-godišnjakinja dovoljno odgovorna da ima dijete. „Bez obzira na to što netko kaže da će ovo dijete ostati s Cathy, kćer će biti toliko oduševljena da će samo reći: 'Mama, ti se nosi s tim'“, poručio je slušatelj.

U razgovor se uključila i još jedna majka koja je svoju kćer rodila s 21 godinom i naglasila je kako nije požalila ni trenutak. „Tko je umro i učinio tebe Bogom?“, prozvala je Kathy.

Nakon još nekoliko poziva i komentara slušatelja, Kathy je kazala kako će opet razgovarati sa kćeri u nadi da će razgovorom doći do rezultata da svi budu zadovoljni. „To je stvarno težak razgovor, to je jako teška tema i to zapravo nije jedna od situacija u kojoj bi se itko od nas htio naći“, dodala je.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Besplatne kontracepcijske pilule za sve djevojke do 25 godina u OVOJ državi

„Sjest ću s njom, pokušat ćemo još jednom razgovarati, Sjest ću i s njim i s njom i vidjet ćemo možemo li proći kroz ovo“, kazala je za kraj.

Izvor: dailymail.com

Još vijesti