Kozmetički set je jedan od najgorih božićnih poklona

Svi smo uzbuđeni kad odmotavamo božićne poklone. Iako se često smatra da su samo djeca uzbuđena kada ispod bora pronalaze božićne poklone, istina je da svi volimo dobiti pokoji poklon. Naravno, najdraži su nam pokloni koje dobijemo od nama bliskih ljudi. Oni uvijek pogode pravi poklon. Tada zapravo nismo ganuti samim poklonom već time što shvatimo koliko je nekome stalo do nas.

S druge strane, ima i onih koji nam kupe poklon čisto da to obave. Dok smo bili djeca roditelji su nas učili da trebamo cijeniti svaki poklon koji dobijemo i pristojno se zahvaliti. Međutim, ako ćemo biti sto posto iskreni, nekada bi najradije samo preokrenuli očima kada vidimo što se nalazi u ukrasnoj vrećici. To se često događa kada nam u posjet dolazi rodbina s kojom inače nismo baš bliski.

Vjerojatno ti je na pamet palo milijun božićnih poklona koje si ovoga Božića dobio, a totalno su nemaštoviti. Budi siguran da se nalaze na ovom popisu.

Unikatni pokloni među omiljenima

Britanska tvrtka Vistaprint provela je istraživanje među svojim klijentima i pitala ih koje božićne poklone najviše mrze i najviše vole. Ispitanici su istaknuli da su im najdraži unikatni i personalizirani pokloni koji su izrađeni posebno za njih, piše The Sun.

Najnepoželjniji poklon je okvir za fotografije za kojeg su ispitanici rekli da bi ga vratili, a to bi učinili i s setom proizvoda za njegu tijela. Vjerujemo da si ovoga Božića dobio barem jedan kozmetički set. To je neizostavni poklon od osoba koje vidiš svega nekoliko puta godišnje pa nemaju pojma što voliš.

Na listi nepoželjnih poklona se našla i mirisna svijeća, a tu su i čokolade i bombonijere. Čokoladne bombonijere se na našim prostorima smatraju posebno nemaštovitima. Štoviše, bombonijere često proslijedimo dalje kada ih dobijemo, a nerijetko one naprave puni krug pa istu tu bombonijeru dobijemo na poklon od neke treće osobe.

Zloglasni kozmetički setovi

Posebno su mrski kozmetički setovi koje smo već spomenuli. Prije nekoliko dana je na Facebooku objavljen post na temu nepoželjnih božićnih poklona koji je zadobio veliku pažnju, prenosi The Sun. U njemu je korisnica koja ga je napisala savjetovala muškarcima da ženama ne kupuju setove kozmetike unatoč tome što police drogerija vrve njima oko Božića.

Vjerujemo da i ti znaš taj osjećaj kad za Božić dobiješ tri seta kozmetike pa ti padne na pamet da bi bilo bolje da su ti samo dali novac koji su potrošili na taj nemaštoviti poklon.

najbolji božićni pokloni Najgori božićni pokloni božićni pokloni koje nitko ne voli kozmetički setovi nemaštoviti božićni pokloni

Još vijesti