S.D. u Laganini

KVIZ: Riješi ovaj kviz i dokaži da si najveći obožavatelj „Moderne obitelji“

Pokaži nam svoje znanje!

22. ožujka 2023 14:32
Glumačka postava serije „Moderna obitelj“

Glumačka postava serije „Moderna obitelj“ Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock

„Moderna obitelj“ američka je situacijska serija, humorističnog sadržaja koju su kreirali Christopher Lloyd i Steven Levitan. Nakon 11 uspješnih sezona, finalna je prikazana prije gotovo tri godine. Usprkos tome popularnost ove serije ne jenjava.

Ova komedija, prenesena u formatu „mockumentary“, koja prati život tri nekonvencionalne obitelji koje su međusobno povezane odnosom s patrijarhom Jayom Pritchettom, mnogima se uvukla pod kožu i oduševila mase.

Iako rad na novim sezonama nije planiran, velik broj fanova seriju je pogledalo i po nekoliko puta te smatraju da bi izlazak novih epizoda narušio uspjeh serijala, što se i dogodilo s mnogim serijama koje nisu znale kako i kada finalizirati iste.

Tijekom prve sezone, serija je postala šesta najbolje ocijenjena serija u Americi i treća najbolja nova serija. Potpomognuta osvajanjem nagrade „Primetime Emmy“ za najbolju humorističnu seriju, druga sezona serije postala je najbolje ocijenjena sezona serije, a „Moderna obitelj“ često je rangirana i kao najbolja serija za odrasle, u dobi od 18 do 49 godina.

Quiz Maker - powered by Riddle

 

Još vijesti