V.F. u Laganini

Ljubić, komedija, akcija? Imamo sve! Evo liste filmova koje ćemo ovoga Božića gledati na Netflixu

Još samo trebaš od nekoga iskamčiti lozinku...

15. studenog 2022 11:52
Gledanje filma uz kokice

Gledanje filma uz kokice Foto: Pixabay; JESHOOTS-com

Istina je da je tek sredina studenog i da advent još nije ni počeo. Je li ipak malo prerano početi sa zagrijavanjem za Božić? Naravno da nije!

Da ti olakšamo traženje, izdvojili smo za tebe deset božićnih filmova koje možeš pogledati na Netflixu.

1. „Falling For Christmas“ (2022.)

Ovim filmom se Lindsay Lohan vraća na scenu, a vjerujemo da ste za njega već i čuli. Protagonistica Sierra je razmažena bogatašica koja padne s planine na skijanju i probudi se s amnezijom. Na putu da shvati tko je, pomoći će joj zgodni vlasnik svratišta.

2. „Christmas With You“ (2022.)

Radi se o još jednom filmu novijeg datuma, a radnja prati pop zvijezdu Angelinu koja odluči posjetiti školu svoje obožavateljice, ali je prisiljena ostati u gradu i večerati s njezinom obitelji jer vani bijesni mećava. Kako to obično biva u božićnim filmovima, Angelina se zaljubi u oca svoje obožavateljice, a možda i napiše božićni hit.

3. „Single All The Way“ (2021.)

Peter putuje kući za blagdane pa zamoli svojeg prijatelja Nicka da mu glumi dečka kako ga njegova obitelj ne bi mučila pitanjima zašto nije u vezi. Međutim, ono što Peter ne zna je to da je njegova mama već za njega pripremila spoj na slijepo.

4. „Love Hard“ (2021.)

Natalie je djevojka koja je preko dating aplikacije upoznala Josha i zaljubila se u njega. Kako bi ga upoznala uživo, ona odluči otputovati za Božić kod njega i iznenaditi ga, ali tada sazna kako je Josh „posudio" slike za profil na aplikaciji od zgodnog dečka imenom Tag.

5. „A Boy Called Christmas“ (2021.)

Ako ne voliš klasične božićne ljubiće, nema veze. I za tebe imamo nešto. U ovoj fantaziji pratimo dječaka Nikolasa koji odlazi spasiti svoga oca na Sjeverni pol u društvu soba imenom Blitzen i svog ljubimca miša. Nikolas će na tom putu otkriti svoju sudbinu.

6. „Christmas Crossfire“ (2020.)

Na red su konačno došli i ljubitelji akcije. Nakon što čovjek omete planirano ubojstvo, nađe se na meti potencijalnih ubojica. Ako si jedan od onih koji za Božić vole gledati „Umri muški“, ovo je film za tebe.

7. „Jingle Jangle: A Christmas Journey“ (2020.)

Evo još jedna fantazija za one maštovite. Radnja prati proizvođača igračaka koji je izgubio insipiraciju nakon što mu je bivši pomoćnik ukrao knjigu s izumima, ali ono što će potaknuti njegovu kreativnost je božićna atmosfera i čarobna igračka.

8. „Holidate“ (2020.)

Emma Roberts glumi djevojku Sloane koja poput Jacksona mrzi blagdane. Ovo dvoje stranaca se upozna tijekom jednog posebno lošeg Božića. Nakon toga oni sklope pakt da će jedno drugome biti pratnja za svaku svečanu prigodu tijekom cijele godine. Možemo otprilike pogoditi kako će film završiti.

9. „The Knight Before Christmas“ (2019.)

Vanessa Hudgens glumi učiteljicu Brooke koja je razočarana u ljubav dok ne sretne Sir Colea, viteza iz srednjeg vijeka koji je zaglavio u sadašnjosti. Tko ne bi htio pronaći svoga viteza na bijelom konju?

10. „A Bad Moms Christmas“ (2017.)

Za kraj i jedna urnebesna komedija. Mila Kunis, Kristen Bell i Kathryn Hahn su majke koje ponovo postaju zločeste nakon svog silnog stresa koji im Božić uzrokuje. Da situacija postane još gora, iznenada im u posjet dođu i njihove vlastite majke.

 

 

Još vijesti