S.D. u Laganini

Romeo modernog vremena – na kojoj društvenoj mreži (nije) OK uletiti curi?

Ovaj mladić pozvao na spoj djevojku na LinkedInu

28. veljače 2023 11:36
LinkedIn

LinkedIn Foto: Ink Drop/Shutterstock

 Korisnica TikTok mreže, Hannah Harmeline, sa svojim je pratiteljima nedavno podijelila zanimljivu anegdotu koju je doživjela putem svog profila na LinkedInu.

Naime, pregledavajući svoj profil na ovoj mreži (koja je inače namijenjena potražnji poslovnih suradnika), Hannah je primijetila poruku mladića koji ju je tim putem pozvao na spoj.

 

@hannahharmelin #greenscreen dare i say the bar is restored above he🏒🏒 #lol #dating #linkedin #hinge #bumble #datingapps #date #2023 #men #guys ♬ Morning Train (Nine to Five) [Edit] - Sheena Easton

 

„Hej, Hannah, preskačem red u aplikacijama za spojeve i javljam ti se direktno . Agresivan potez (znam, znam). Život je prekratak da ne pokušam doći do onog za što sam jako zainteresiran. Bez obzira na tvoju otvorenost za susret, drago mi je da smo se ovim putem povezali“, zaključio je ovaj korisnik.

Na ovu poruku korisnici TikToka i Hannini pratitelji raznovrsno su reagirali. Dok je većina izrazila divljenje i podršku mladiću te se nadaju da će par uskoro otići na spoj, drugi isti postupak smatraju neprofesionalnim i neprimjerenim s obzirom da je u pitanju mreža namijenjena ostvarivanju poslovnih suradnji.

Još vijesti