Zrinka Planinčić u Laganini

Matej i Bruno iz Bluvinila u najopuštenijem izdanju kakvo se viđa samo na njihovim koncertima

Otkrili sve male tajne velikih pjevača

12. svibnja 2023 14:58

Bluvinil u intervjuu za BuzzIN Foto: Anamaria Batur/MojFaks

Bluvinil u intervjuu za BuzzIN - 1 Foto: Anamaria Batur/MojFaks

Bluvinil u intervjuu za BuzzIN - 2 Foto: Anamaria Batur/MojFaks

Bluvinil u intervjuu za BuzzIN - 3 Foto: Anamaria Batur/MojFaks

Bluvinil u intrevjuu za BuzzIN Foto: MojFaks

Bluvinil u intervjuu za BuzzIN - 4 Foto: Anamaria Batur/MojFaks

Matej Nakić i Bruno Jakelić lica su koja ste sigurno prepoznali iz genijalnih spotova – radi se o Bluvinilu, bendu koji je do prije koji mjesec bio 100% šibenski, no sada je jedan član benda iz Sinja tako da se moraju rebrendirati.

Baš u vrijeme kad je stalo sve, u pjesmi „Apaši“ dečki iz Bluvinila odredili su svoju uspjeh Baš u vrijeme kad je stalo sve, u pjesmi „Apaši“ dečki iz Bluvinila odredili su svoju uspjeh Foto: MojFaks

Njihova je godina bila ona kad je cijeli svijet stao, glazbenici su puštali na Youtubeu svoje stare koncerte, a oni su izbacili „Apaše“ na koje publika danas poludi na koncertima. No, to nije tako isključivo na hitovima, njihovi pratitelji znaju tekstove svih pjesama što nekad Matej jako dobro iskorištava pa se na višim lagama odmara: „To ne može Gospa otpjevat' i onda dođeš samo ovako…“ (stav tijela Mate Mišo Kovač). 

U intervjuu za BuzzIN otkrili su nam svoje planove, zašto su njihovi spotovi toliko originalni, hoće li pjevati na Wembleyju, a zaigrali su i dvije igre pogađanja. Kako im je išlo, pogledajte u nastavku:

 

Još vijesti